Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-10-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 08.45 uur
Sluipverkeer aangepakt

MAARSBERGEN Donderdagmiddag tussen half vijf en kwart over zes hield de politie een controle op het sluipverkeer op de Parallelweg Woudenbergseweg in Maarsbergen. 32 Automobilisten kregen een bekeuring voor het gebruiken van de weg als sluiproute.

Snelheidscontrole

AMERONGEN Tussen kwart over vijf en half zeven donderdagmiddag controleerde de politie op snelheid aan De Del. Hier is een wegomlegging aangebracht en moet het verkeer een snelheid van 30 km/h aanhouden. In totaal werd de snelheid van 245 automobilisten gemeten. 12 Bestuurders overschreden deze maximaal toegestane snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 54 km/h.

Autogordelcontrole

LEERSUM Tussen kwart over tien en twaalf uur en kwart over één en half drie hield de politie in Leersum een autogordel controle op en rond de rotonde Darthuizerpoort. In totaal kregen 31 bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel. Daarnaast kreeg een bromfietser een boete voor het niet dragen van de helm. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor het ongeoorloofd voeren van de mistverlichting.