Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-10-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.15 uur
Alcoholcontrole

MIJDRECHT De politie hield donderdagavond een alcoholcontrole op de Hofland in Mijdrecht. Tussen zeven uur en kwart over negen werden 355 blaastesten afgenomen. Twee van hen hadden te veel alcohol op (beiden 0,65 promille).

Kort na half twee, vrijdagmorgen, controleerden agenten op de Hofland een 28-jarige automobilist uit Wilnis. De man bleek met 1,4 promille achter het stuur te zitten. Proces-verbaal is tegen de man opgemaakt.

Met hoofd tegen voorruit

MAARSSEN Vermoedelijk doordat de 23-jarige automobilist uit Maarssen geen gordel droeg kwam hij bij een aanrijding op de Zuilense Ring met zijn hoofd tegen de voorruit en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde donderdagmorgen rond acht uur. Tussen de Sweserengseweg en de Maarssenbroekse Slag remde een 37-jarige automobilist uit Bilthoven af. Het lukte de achter hem rijdende automobilist uit Maarssen niet op tijd te stoppen, waardoor de botsing ontstond. Hierbij knalde de 23-jarige met zijn hoofd tegen de voorruit, waardoor hij verwondingen aan zijn hoofd opliep. Een 34-jarige passagier van de voorste auto klaagde over pijn in haar nek maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.