klik hier om backstage te contacteren

PERSUITNODIGING
05/10/2001

Uitnodiging Kookdemonstratie Darégal Diepvrieskruiden

Als je van lekker eten houdt, weet je hoe belangrijk kruiden zijn voor de smaak van gerechten.
Daarom is het heerlijk, dat je het hele jaar door in de keuken kunt rekenen op de
strooiverse tuinkruiden van Darégal!

Om u als culinair journalist te overtuigen van de versheid, de strooibaarheid èn het gebruiksgemak van Darégal diepvrieskruiden, nodigen wij u uit voor een kookdemonstratie onder leiding van Alain Caron.

Datum: dinsdag 30 oktober 2001
Locatie: Kookook, Gebouw Casa 400, James Wattstraat 75 te Amsterdam Kok: Alain Caron
Hij kookte één Michelin-ster, schreef diverse kookboeken en fabriceert de hoogwaardige Essences d'Alain.
Doelgroep: culinaire journalisten
Programma: Ontvangst: 10.00 uur
Toelichting op Darégal diepvrieskruiden door Pascal Hébert (exportmanager)
Kookdemonstratie door Alain Caron
Afsluiting: ±13.00 uur

Het Franse bedrijf Darégal staat bekend om zijn innovatie en hanteert zeer strenge kwaliteitseisen. Darégal heeft een speciaal vriesproces ontwikkeld, waardoor aroma en versheid van de kruiden optimaal behouden blijven. Door de uitstekende kwaliteit van het product is Darégal nummer 1 in de wereld op het gebied van diepvrieskruiden. Ze zijn te verkrijgen in een handig strooibusje met afsluitbare dop.

U kunt zich tot uiterlijk 20 oktober aanmelden bij Anneke TOT-PR onder vermelding van krant of magazine waar u voor schrijft, naam, adres, telefoon, fax en e-mail.
Later krijgt u dan een bevestiging en routebeschrijving toegestuurd.

Adres
Anneke TOT-PR
Mathenesserlaan 393a
3023 GE Rotterdam
tel: 010 476 01 98
fax: 010 477 44 18
e-mail: tot.pr@worldonline.nl

Met culinaire groet,
Anneke Tot