Microsoft introduceert Home Suite 2002

Compleet pakket met zes producten, waaronder Word 2002, voordelig gebundeld voor de thuisgebruiker die een leuk en nuttig cadeau voor Kerst zoekt

Schiphol-Rijk, 30 oktober 2001 - Microsoft introduceert Home Suite 2002, een bundeling van zes Microsoft-producten tegen zeer aantrekkelijke prijs. Dit nieuwe, uitgebreide pakket biedt consumenten alles dat zij nodig hebben om thuis effectief te werken: Word 2002, Encarta Encyclopedie 2002 Basiseditie, Picture It! Photo Studio 2002, AutoRoute 2002 en de games Midtown Madness 2 en Crimson Skies. Word 2002 en Encarta zijn Nederlandstalig. De bundeling vormt een ideale combinatie met het onlangs geïntroduceerde Windows XP-besturingssysteem. De adviesverkoopprijs van Home Suite 2002 bedraagt EUR 139 en het pakket is vanaf 31 oktober 2001 verkrijgbaar

De onderdelen van Microsoft Home Suite zijn:

· Word 2002: 's Werelds meest gebruikte tekstverwerker. Word 2002 combineert het gestroomlijnd creëren van documenten met krachtige webfuncties om efficiënter te werken en ideeën effectiever te communiceren.
· Encarta Encyclopedie 2002 basiseditie - Winkler Prins. Deze makkelijk te gebruiken basisencyclopedie bevat up-to-date en diepgaande artikelen, allemaal zo georganiseerd dat ze snel zijn te raadplegen. De bijbehorende afbeeldingen en geluiden brengen het onderwerp tot leven en stimuleren de gebruiker van elke leeftijd om te leren en verder te onderzoeken.
· Picture It! Photo Studio 2002. Picture It! Photo Studio 2002 is wereldwijd de bestverkochte beeldbewerkingssoftware voor de consumentenmarkt. De thuisgebruiker kan foto's via gemakkelijk te gebruiken interfaces opnemen in duizenden sjablonen, passe-partouts en kaders en het resultaat combineren met andere afbeeldingen. De gebruiker kan via dezelfde interfaces foto's en projecten uitwisselen met anderen en versturen naar MSN Photos om te bewaren in online albums.
· Autoroute 2002. Microsoft AutoRoute 2002 geeft snel en eenvoudig overal in Europa een gedetailleerde route van voordeur tot voordeur met behulp van gedetailleerde beschrijvingen, een planning van de reis en kaarten die de gebruiker zelf kan aanpassen.
· Midtown Madness 2. Midtown Madness is een racespel waarin de spanning van een race is gecombineerd met het navigeren door een zeer realistische stad, in een omgeving die voortdurend verandert. De coureur kan in San Francisco een spannende race beginnen tegen de klok in deze heuvelachtige stad, of in Londen vol gas door het centrum racen. Midtown Madness 2 bevat 20 sportwagens - inclusief de nieuwe Audi TT, een Freightliner truck, een brandweerwagen en de nieuwe Mini Cooper - zes racetypen, meer dan 60 races, en mogelijkheden voor mutliplayer games.
· Crimson Skies. Crimson Skies plaatst de gamer in een zogenaamde 'alternate-reality', gesitueerd in het Amerika van 1937. De Verenigde Staten zijn uiteengevallen in vier territoriale machten. De spoorwegen en autowegen zijn vernietigd, zodat goederen alleen nog met vliegtuigen kunnen worden vervoerd. De gamer die Crimson Skies speelt, kruipt in de huid van Nathan Zachary, de leider van een beruchte bende van vrijbuitende piloten. De bediening van de vliegtuigen is eenvoudig te leren. Snelheid, plezier en avontuur staan voorop.