Gemeente Rijswijk

ersbericht
Rijswijk verwelkomt gasten Zonnebloemactie

Rijswijk, 29 oktober 2001

Op dinsdag 30 oktober verwelkomen wethouder Vermeer namens het gemeentebestuur en voorzitter G.J. Schutte van de winkeliersvereniging In de Bogaard de eerste deelnemers aan de winkeldagen van nationale vereniging De Zonnebloem in winkelcentrum In de Bogaard aan de Prinses Beatrixlaan. Rond 10.00 uur zijn beide heren te vinden bij de uitgang van de parkeergarage onder het Bogaardplein.
Vrijwilligersorganisatie De Zonnebloem organiseert al jarenlang winkeldagen voor langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Met deskundige begeleiding en voorzien van hulpmateriaal als bijv. rolstoelen kan deze kwetsbare groep dan ook eens in alle rust boodschappen doen.

Dit jaar vinden de winkeldagen plaats op dinsdag en woensdag 30 resp. 31 oktober en op donderdag 1 november in winkelcentrum In de Bogaard. De winkeliers hebben een speciaal voordeelboekje voor deze bezoekers uitgegeven. In het kader van deze actie zullen op deze dagen in totaal zo'n 500 bezoekers uit heel Zuid-Holland in In de Bogaard komen winkelen.



Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.