Afzender: rita.hauchecorne@vlaamsevertegenwoordiging.nl

Contactpersoon: Rita Hauchecorne

Ontmoetingsdag Grafische Industrie

Datum: 30 oktober 2001

ONTMOETINGSDAG GRAFISCHE INDUSTRIE
Amsterdam RAI - Parkhal 8 - 30 oktober 2001 van 10.00 tot 17.00 uur

Tijdens de ontmoetingsdag grafische industrie stellen 25 Vlaamse grafische bedrijven hun producten en services voor aan afgevaardigden van Nederlandse bedrijven in de Jade Lounge en zalen RSTU van Parkhal 8 van het Congrescentrum Amsterdam RAI. Deze ontmoetingsdag wordt georganiseerd door Export Vlaanderen, de Vlaamse openbare instelling voor Exportpromotie, in samenwerking met Febelgra, de Federatie van de Belgische grafische nijverheid.

Tijdens deze dag kan de drukwerkinkoper, persoonlijk en vrijblijvend kennis maken met Vlaamse grafische bedrijven die gespecialiseerd zijn in drukwerken zoals kunstboeken, leesboeken, wenskaarten, enveloppen, agenda's, etiketten, brochures, posters, verpakkingen, computerformulieren, reclame- en promotiedrukwerk enz.... Voor de Nederlandse drukwerkinkoper bestaat aldus de mogelijkheid om kwaliteit, service, prijs en leveringsvoorwaarden te vergelijken.

Indien u wenst deel te nemen, gelieve uw gegevens te zenden naar: fax: 070 / 416 81 09 of
e-mail: vlev.denhaag@attglobal.net

U ontvangt dan: een inschrijvingsformulier en de bedrijventabel met een lijst van Vlaamse deelnemers met hun activiteiten en technische mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

drs LSM Van den bossche
Economisch- en Handelsattache van Vlaanderen

Export Vlaanderen

Koninginnegracht 86

2514 AJ

Den Haag Nederland

Telefoon: 070-416 81 06