Ingezonden persbericht

PERSBERICHT, Voor onmiddellijke publicatie

StockScore sentimenten op Cashonline

Breda, 30 oktober 2001

Cashonline, de website van het gelijknamige financiële magazine Cash, biedt haar bezoekers vanaf 10 oktober 2001 dagelijks de sentimenten van particuliere beleggers in Nederland. Hiertoe heeft deze website een overeenkomst gesloten met StockScore.

Bas van de Haterd van StockScore stelt: "Cash is momenteel onze tweede site-partner. Er zullen er naar verwachting in de nabije toekomst nog een aantal volgen. Onze informatie is zeer waardevol voor de bezoekers van financiële websites. Wij zijn de enige in haar soort die sentimenten onder particuliere beleggers op een dergelijke kwantitatieve manier in kaart brengt. Deze informatie zal een onmisbaar onderdeel wordt bij het nemen van beleggingsbeslissingen. Momenteel zie je een trend waarbij de verschillende analysemethoden als Fundamentele Analyse, Technische Analyse en Behavioural Finance, steeds meer samen gebruikt worden bij het maken een aan- of verkoopbeslissing. Wij geloven dat sentimenten van particulieren, zoals wij die bij StockScore in kaart brengen, ook een plaats in dit totaalplaatje zullen krijgen"

Voor Cashonline zijn deze sentimenten uiteraard interessante informatie voor haar bezoekers. "In het tijdschrift besteden wij al regelmatig aandacht aan de analyse van deze sentimenten en het is nu dus ook mogelijk deze sentimenten via onze website "real time" op te vragen" Aldus Ruud Stoop van Cash.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Bas van de Haterd
Manager StockScore
bas@stockscore.nl
tel.076-5654321 of 06-11380995
www.stockscore.nl

Ruud Stoop
Hoofd Redactie Cash
r.stoop@3xi.nl
tel.: 0294-239646
www.cashonline.nl