Politiebericht Den Bosch 30-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

DRUGSDEALER WEER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen is op de Brugstraat in s-Hertogenbosch een 22-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats voor de tweede keer deze maand aangehouden voor het handelen en voorhanden hebben van harddrugs. Bij controle bleek de man zeven bolletjes heroïne en acht bolletjes cocaïne op zak te hebben. In zijn kleding is tevens een patroonhouder met scherpe patronen aangetroffen. Begin oktober is de man ook al aangehouden in verband met het bezit van vierentwintig bolletjes harddrugs. Hij is ingesloten. De drugs zijn inbeslaggenomen.

HOEVEELHEID HARDDRUGS AANGETROFFEN BIJ GEBRUIKER (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag troffen surveillerende agenten op de Boschveldweg in s-Hertogenbosch een 48-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aan die in het bezit was van een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs. De man zat in de bosjes te gebruiken en had zes bolletjes heroïne, acht bolletjes cocaïne, een zakje heroïne en een zakje cocaïne bij zich. Hij is aangehouden en de drugs zijn inbeslaggenomen.

POESJE AANGETROFFEN IN AFWATERINGSBUIS (s-Hertogenbosch)

Maandagavond troffen agenten na een melding een jonge poes heftig miauwend aan in de waterafvoer van de tunnel onder de Draak in s-Hertogenbosch. Op het moment dat de agenten arriveerden wist het poesje uit de afvoer te komen. Het betrof een grijs met lichtbruin gekleurde jonge poes met een witte vlooienband met daaraan een belletje. Het beestje is ondergebracht in de dierenopvang aan de Vliertsesteeg.

OVERTREDING SLUITINGSTIJD (Rosmalen)

Van maandag op dinsdag is proces-verbaal opgemaakt tegen de eigenaar en de bedrijfsleider van een horecagelegenheid aan de Graafsebaan in Rosmalen. Tijdens hun surveillance zagen agenten dat de gelegenheid om 06.15 uur nog was geopend voor het publiek en dat zich nog een twaalftal mensen in de zaak bevond.

LAPTOP ONTVREEMD BIJ WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgenvroeg is bij een inbraak in een woning aan de Frederik Hendriklaan in s-Hertogenbosch een laptop ontvreemd. De bewoners schrokken wakker van glasgerinkel en zagen dat er op de benedenverdieping een ruit was vernield en de computer was ontvreemd. De technische recherche stelde een onderzoek in.

BIERDRINKER BEKEURD (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 36-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats op het Stationsplein in s-Hertogenbosch bekeurd voor het drinken van bier op de trappen van het station.

BROMFIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen is een 17-jarige bromfietster uit s-Hertogenbosch op de van Grobbendonck-laan in haar woonplaats lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een bedrijfswagen bestuurd door een 45-jarige plaatsgenote. Het slachtoffer reed over het fietspad, toen de automobiliste rechtsaf op inrit van een tankstation inreed en haar daarbij over het hoofd zag. De bromfietster kwam ten val en is met o.a. kneuzingen overgebracht naar het Carolusziekenhuis.