Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000

31 oktober 2001
drs. Bert van den Ham
023-511.30.76 / 06-53.32.79.62
023-511.34.41
aham@haarlem.nl
117/2001
Gemeente Haarlem, Concernstaf

Persbericht

Datum
Informatie bij
Telefoon
Fax
E-mail
Nummer
Nieuwe portefeuilleverdeling college van b&w Haarlem (rectificatie)

De gemeenteraad van Haarlem heeft op 29 oktober 2001 de heer ir. P. Moltmaker (VVD) benoemd tot wethouder van Haarlem als opvolger van de heer drs. A.J. Smit (VVD). Na zijn aantreden heeft het college van burgemeester en wethouders vandaag een nieuwe portefeuilleverdeling afgesproken. Wethouder Moltmaker heeft de volgende onderdelen in zijn portefeuille: financiën, milieu, natuur en landschap en civiel en haven.

Portefeuilles van de andere leden van b&w:

De heer mr. J.J.H. Pop, burgemeester: bestuurlijke organisatie, openbare orde en integraal veiligheidsbeleid, bestuurlijke coördinatie en planning, communicatie, voorlichting en stadspromotie, facilitaire zaken, mondiaal beleid, archief, burgerzaken en RATD.

De heer drs. J.W. Haverkort, wethouder (PvdA): coördinatie stedelijk beheer, ruimtelijke ontwikkeling wijken en stadsdelen (m.u.v. de binnenstad), volkshuisvesting, stedelijke vernieuwing en stadsvernieuwing, cultuur en kunstzaken en uitwerking contract met UPC.

Mevrouw G.W.M. van Viegen, wethouder (PvdA): welzijn, onderwijs, coördinatie Grotestedenbeleid en verkeer en vervoer.

De heer E. Kroskinski, wethouder (VVD): ruimtelijke ontwikkeling voor de binnenstad, de regio en grote projecten, grondzaken, personeel en organisatie, volksgezondheid.

Mevrouw G.R. Kroskinski-de Keulenaar, wethouder (CDA): economische en sociale zaken en sport en recreatie.

Noot voor de media:
In persbericht nr. 112 van 30 oktober is abusievelijk het portefeuille-onderdeel verkeer en vervoer van wethouder van Viegen niet vermeld.