Kerken in Aktie



Fout in brief aan kerkelijke gemeenten over hun missionair en diaconaal aandeel 2002

Eind oktober ontvingen alle kerkelijke gemeenten een voorstel voor het missionair en diaconaal aandeel 2002. We hebben de uitvoering van deze mailing in handen gegeven van een extern bureau waarmee wij al jaren samenwerken.

Helaas is er door hen een foutief financieel bestand gebruikt, waardoor er in een deel van de brieven een onjuist bedrag is terechtgekomen. Vanzelfsprekend wordt dit zo spoedig mogelijk gecorrigeerd. Daarom ontvangen alle kerkelijke gemeenten nog deze week een nieuwe brief met de correcte cijfers. Deze brief wordt evenals de vorige verzonden aan de kerkenraden, diaconieën zendings- en zwo-comissies en evangelisatiecommissies van gereformeerde kerken en hervormde, lutherse en gefedereerde gemeenten.

We verzoeken u de oude brief te vernietigen en met de behandeling te wachten totdat u de gecorrigeerde gegevens heeft. Kerkenraden ontvangen een nieuw reactieformulier. De kosten van deze correctie zullen door het externe bureau betaald worden. Onze excuses voor deze gang van zaken.