SNELVERTALER VOF

'WWW' hoeft niet meer

Wie vanaf vandaag een vertaalburo nodig heeft, hoeft alleen nog maar de tekst 'vertaalburo'in de adresbalk van Internet Explorer in te typen. Het is niet langer nodig om daar 'www' of '.nl' aan toe te voegen. Snelvertaler is het eerste vertaalburo dat van deze techniek gebruik maakt.

Deze nieuwe techniek werkt met steekwoorden die nu op internet worden gebruikt bij het zoeken met een zoekmachine zoals Ilse of Lycos. Deze steekwoorden kunnen sinds kort direct in de adresbalk van Internet Explorer ingetypt worden. Het is dus niet langer noodzakelijk zoektermen in een zoekmachine in te typen. Duidelijk is dat zoekmachines in de nabije toekomst voor grote uitdagingen zullen worden gesteld!

RealNames speelt als onafhankelijke instantie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van Internet Keywords een belangrijke rol in deze ontwikkelingen op het gebied van domeinnamen.

Als vertaalbureau kan snelvertaler.nl vanaf heden snel en gemakkelijk worden gevonden. Het eindeloos doorworstelen van honderden pagina's zoekmachineresultaten is niet meer nodig.