Ingezonden persbericht

Hoe laat zat Dikkertje Dap op de trap?

Wie begeleidde Roberto Jacketti?

Waarom was Ria Valk boos op Leo?

PERSBERICHT

Op zaterdag 3 november 2001 wordt in Gasterij 'De Kemphaan' aan de Willibrordstraat in Middelbeers de derde Beerse Muziekkwis georganiseerd. Teams van drie deelnemers beantwoorden vragen over muziek van deze eeuw: van kinderliedje tot top 40-plaat. De kwis bestaat uit kennisvragen en vragen over (live gespeelde) muziekfragmenten en beeldmateriaal. Via een afvalsysteem zullen de sterkste teams uiteindelijk overblijven voor de finale. Er zijn leuke prijzen te winnen. In de pauzes zullen Beerse muzikanten voor live-muziek zorgen.

De kwis beoogt onder andere een ontmoeting van mensen van alle generaties. In tegenstelling tot de twee edities van 1999 (het jaar van de ouderen) en 2000 is het echter niet langer verplicht om teams samen te stellen uit drie generaties. Het wordt wel aanbevolen omdat de vragen zo gemaakt zijn dat teams met een groot 'bereik' in leeftijd veel kans hebben om veel antwoorden goed te kunnen beantwoorden.

Belangstellenden kunnen zich - als individu of als team - tot en met maandag 29 oktober aanmelden. Wie zich op wil geven om mee te doen aan de kwis, kan contact opnemen met Erno Mijland, telefoon (013) 514 23 90 of per e-mail: erno@hetnet.nl.