HEINEKEN NV

Voorgenomen benoemingen Raad van Commissarissen Heineken N.V.

Amsterdam, 6 november 2001

Voorgenomen benoemingen Raad van Commissarissen van Heineken N.V.

Heineken N.V. maakt bekend dat de heer mr. R. Hazelhoff en de heer mr. L. van Vollenhoven zullen aftreden als voorzitter respectievelijk lid van de Raad van Commissarissen op grond van de leeftijdsgrens, tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Heineken N.V. op 25 april 2002. De heer dr.ir. A. Maas heeft de wens te kennen gegeven per dezelfde datum af te treden als lid van de Raad van Commissarissen van Heineken N.V.

Aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Heineken N.V. zal worden voorgesteld om de heer drs. J.M. de Jong, lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO Holding N.V., en de heer mr. C.J.A. van Lede, voorzitter van de Raad van Bestuur van Akzo Nobel N.V., te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer De Jong zal de heer Hazelhoff opvolgen als voorzitter.

Na goedkeuring van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, wordt de samenstelling van de Raad van Commissarissen van Heineken N.V. als volgt:

De heer drs. J.M. de Jong, voorzitter De heer mr. M. Das, gedelegeerd lid Jhr. J. Loudon De heer ir. H. de Ruiter De heer M.R. de Carvalho De heer drs. A.H.J. Risseeuw De heer mr. J.M. Hessels De heer mr. C.J.A. van Lede

Persinformatie Manel Vrijenhoek Telefoon: 020 - 52 39 355

Beleggers- en analisteninformatie Jack Blanken Telefoon: 020 - 52 39 518

Heineken N.V.

06 nov 01 17:44