Gemeente Ede

Donderdag raadsvergadering

De gemeenteraad van Ede houdt op donderdag 8 november een openbare vergadering. De bijeenkomst in het raadhuis in Ede begint om 19.00 uur. Belangstellenden zijn welkom.

Agendapunten

De agenda omvat een tiental onderwerpen, waarvan de gemeenteraad er tenminste twee zal bespreken. Dat zijn het afsluiten van een zogenoemde generieke achtervangovereenkomst met het Waarborgfonds Sociale Woningbouw en de start van de procedure voor de aanschaf van een nieuw Financieel Management Informatie Systeem (FMIS) voor de gemeentelijke organisatie.
Andere agendapunten zijn de bestuursverklaring en het verantwoordingsverslag Abw, Ioaw en Ioaz, de liquidatie van de Stichting Arbeidsgewenning (SAG), de vaststelling van het jaarverslag Leerplicht Schooljaar 2000-2001, de vaststelling van de Nota ReĂŻntegratiebeleid, het jaarplan 2002 van Permar werkvoorzieningsschap, de vaststelling van de gedeeltelijke herziening van de bestemmingsplannen Harskamp 'omgeving Dorpsstraat Edeseweg III' en Maanderbuurt' omgeving Keesomstraat 18'.

Radio-uitzending

U bent van harte welkom om de raadsvergadering als belangstellende bij te wonen. Dit is mogelijk vanaf de publieke tribune in het raadhuis. Ook kunt u de vergadering via de radio volgen. De Lokale Omroep Ede (LOE) verzorgt vanaf 19.00 uur een rechtstreekse uitzending. U kunt daarvoor afstemmen via het kabelnet op de frequentie 93.1 MHz of op de FM-etherfrequentie 107.3 MHz.
De volledige raadsagenda met bijbehorende voorstellen ligt tijdens kantooruren ter inzage in het Stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 4.