Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 8 november 2001

t.a.v. de Nieuwsredactie / Economieredactie

AskJIM breidt meta-banenzoekmachine fors uit

AskJIM.nl, de meta-banenzoekmachine van Nederland, is in zes maanden tijd uitgegroeid tot de snelste en meest uitgebreide banenzoekmachine van Nederland. Vele tienduizenden vacatures - waar ook in Nederland - worden razendsnel verzameld en doorzocht. Het aantal bezoekers van deze unieke website blijft sterk groeien, evenals het aantal aangesloten bedrijven. Om bezoekers en werkgevers nog beter van dienst te kunnen zijn introduceert AskJIM twee nieuwe diensten: JobMail en EasyConnect voor bedrijven.

JobMail - nooit meer zoeken
De gemakkelijkste manier om werk te vinden is de nieuwe JobMail-service. Op basis van een persoonlijk zoekprofiel ontvangen werkzoekenden wekelijks een overzicht van de nieuwste vacatures automatisch in hun mailbox. Na een muisklik op een functietitel in de ontvangen lijst wordt de volledige functiebeschrijving afgebeeld. Deze nieuwe service van AskJIM voorziet een werkzoekende telkens van passende en actuele vacatures, zonder dat actief zoeken noodzakelijk is.

EasyConnect voor bedrijven
Contacten tussen werkgevers en werkzoekende kunnen nu nog sneller en gemakkelijker worden gelegd. De meeste bedrijven publiceren hun vacatures al op hun eigen website. Om al deze vacatures te vinden is voor een werkzoekende echter niet eenvoudig. Met EasyConnect kunnen alle vacatures van elke vacaturesite aan AskJIM worden gekoppeld, waardoor elke vacature maximaal toegankelijk is voor de doelgroep.

Voor werkgevers en intermediairs is de aansluiting van hun vacaturesite op AskJIM met EasyConnect heel eenvoudig: op basis van een serviceabonnement bezoekt de zoekmachine van AskJIM dagelijks de vacaturesite en neemt automatisch alle vacatures over. De vacatures zijn vanaf dat moment in de meta-banenzoekmachine beschikbaar en worden automatisch verzonden naar geschikte JobMail abonnees. Bedrijven hoeven dan alleen nog maar hun eigen vacaturesite te onderhouden. AskJIM doet de rest.

over AskJIM
AskJIM is de interactieve Job Information Manager waarmee gericht naar Nederlandse vacatures op het internet kan worden gezocht. De grootste en meest toonaangevende vacaturesites van zowel intermediairs als van werkgevers zijn gekoppeld aan AskJIM. Door deze bundeling van vacatures op vele uiteenlopende websites onderscheidt AskJIM zich van vergelijkbare zoekmachines. Het grote en diverse aanbod van actuele vacatures en de hoge mate van gerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid zorgen maken een bezoek aan deze website de moeite waard.

AskJIM is een initiatief van de stichting JobCode en is te vinden op http://www.AskJIM.nl.


---- EINDE PERSBERICHT ----

Voor vragen kunt u contact opnemen met de productmanager van AskJIM, de heer Jan Sonnemans via telefoon: 030 - 688 0447 of per e-mail: info@askjim.nl AskJIM.nl ® Dé Meta-Banenzoekmachine van Nederland ! Welke baan zoek je:

Site: http://www.askJIM.nl
Mail: Info@askJIM.nl
Tel: 030-688 0447
Fax: 030-688 0446
KvK-nummer: 271 824 97
Een e-service van:
Stichting JobCode
Postbus 333
3400 AH IJSSELSTEIN
AskJIM vindt gericht banen bij de toonaangevende intermediairs en werkgevers: ABP - Adecco - Clickwork - De nationale vacaturebank - Delta Lloyd - Efteling - Endemol - Fourmit - Human Capital Group - Inperson - Jobnews - Jobpilot - Jobtrack - Limburgvac - Monsterboard - Newmonday - NOC*NSF - Philips - Quotejobs - Simos - Starjob - Stepstone - Telegraaf - United Capacity - Van den Boogaart - Werk.net - Young Executive Recruitment.