LA PERLA LIVING

Investering met aantrekkelijk rendement

La Perla Living BV heeft het initiatief genomen tot het oprichten van La Heredia de Monte Mayor CV.

Dit investeringsfonds wordt opgezet met het doel 50 exclusieve townhouses onder unieke architectuur te ontwikkelen en te verkopen. Deze townhouses worden gebouwd in Andalusische stijl en zijn gelegen in een vallei van het gebergte Serrania de Ronda met uitzicht op de Middellandse Zee. Het geheel maakt deel uit van de exclusieve Monte Mayor Golf & Country Club bij Marbella, in een prachtige natuurrijke omgeving. De totale projectkosten bedragen circa 20,7 miljoen Euro.

La Perla Living is een internationale vastgoedorganisatie, die als eerste wereldwijd een uniek en vernieuwend concept aanbiedt voor wonen in het buitenland. Zorgeloos wonen op de mooiste plekjes ter wereld krijgt gestalte via bijzondere architectuur, aandacht voor detail en een uitgebreid pakket van diensten en faciliteiten. Deze succesfactoren liggen ten grondslag aan de continu groeiende aantrekkingskracht die La Perla Living projecten blijken te hebben op potentiële kopers.
La Perla Living heeft vestigingen in Londen, Parijs, Amsterdam en Marbella.

De La Perla Living groep bestaat sinds 1988 en heeft momenteel belangen in projecten met een totale waarde van circa 400 miljoen Euro, voornamelijk in Spanje en Frankrijk. Nieuwe projecten zijn in voorbereiding in de Provence, Toscane en Algarve.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Fred Gerritsen of George van der Vlugt

La Perla Living B.V.

Stadhouderskade 24b
1054 ES Amsterdam
tel 020 589 4070
fax 020 589 4075
e-mail info@laperlaliving.com
www.laperlaliving.com


08 nov 01 17:45