Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 08 November 2001
Voor onmiddellijke publicatie

Fred van Aken aangesteld als Algemeen Directeur Pro Active International

Amsterdam, 8 November 2001: Fred van Aken is aangesteld als Algemeen Directeur van het Amsterdamse onderzoek- en adviesbureau Pro Active International. Daarmee wordt Fred van Aken algemeen verantwoordelijk voor de gang van zaken en vindt een verschuiving van verantwoordelijkheden plaats binnen de directie van het bureau. Liesbeth Hop, oprichtster en directeur van Pro Active International gaat zich richten op strategie ontwikkeling en marketing/PR.

Voorheen is Fred van Aken gedurende 6 jaar actief geweest bij Coopers & Lybrand in de internationale accountancy. Daarna maakte hij de overstap naar ICT project management en business consultancy in de sector Finance. Hij werkte onder andere bij DCE consultants en Roccade Finance.

Fred van Aken, Algemeen Directeur: "Mijn ambities gaan uit naar innovatie, het snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt en op het leveren van een hoge toegevoegde waarde aan klanten. Pro Active International is de partij bij uitstek die in staat is heel innovatief met kennis om te gaan, met een specialisatie in een niche, Internet, die heel bepalend is voor strategieën die op dit moment worden ontwikkeld binnen grote bedrijven. De unieke combinatie tussen research, advies en kennisontwikkeling maakt het mogelijk een vernieuwend en verfrissend concept neer te zetten, samen met een bijzonder team van gedreven mensen binnen Pro Active International."

Liesbeth Hop, Directeur: "Ik ben ongelooflijk blij dat Fred van Aken ons bedrijf sinds een aantal maanden versterkt met zijn gedegen achtergrond en ervaring. Zijn komst is onderdeel van een verdere professionalisering van ons bedrijf. Het betekent voor mij persoonlijk dat ik mij weer meer kan richten op activiteiten die passen bij mijn talenten."

Additionele informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbeth Hop, CEO, Pro Active International
Tel.: 020 5040300
Email: l.hop@proactiveinternational.com

Aniek Buller, International Marketing Executive, Pro Active International Email: a.buller@proactiveinternational.com

Pro Active International is een internationaal marktonderzoek- en adviesbureau, gericht op (multi)media, merk- en klantrelatie projecten. Tegelijkertijd is zij een 'knowledge provider' op het gebied van Internet strategieën. Zij biedt haar klanten wereldwijd onderzoek, analyse en adviesdiensten aan, gericht op het meten en verbeteren van (online) communicatie- en merkstrategieën.

De door Pro Active International in eigen huis ontwikkelde onderzoekstechnologie staat bekend als zeer geavanceerd en wordt ingezet door diverse toonaangevende organisaties zoals de Nederlandse Overheid, Rabobank, ABN Amro, Unilever, Kraft Europe, Coca Cola, MSN, Yahoo!, Altavista, Doubleclick, CNN, Disney, France Telecom, IDG etc.

De technologie wordt ook toegepast voor 'The Internet Monitor"', een grootschalig online onderzoek dat twee keer per jaar wordt uitgevoerd in 35 landen. Het levert Pro Active International een groot en betrouwbaar onderzoeksbereik en -panel in deze landen.