PERSBERICHT

Amsterdam, donderdag 8 november 2001
Vernieuwde website PvdA Amsterdam actueler dan ooit

Met het oog op de gemeenteraads- en deelraadsverkiezingen van 6 maart 2002 heeft de PvdA Amsterdam met ingang van vrijdag 9 november 2001 haar website vernieuwd.

Hoewel de site deels nog in opbouw is, loont het nu al de moeite deze regelmatig te bezoeken. Al was het maar om de stemming te proeven voor de algemene ledenvergaderingen van 24 november en 29 november aanstaande, die respectievelijk het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zullen vaststellen.

Op het internetadres www.amsterdamkiespvda.nl (of www.amsterdam.pvda.nl) zijn namelijk niet alleen het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst te vinden, maar ook de ingediende amendementen op het programma, een pagina waarop de leden hun mening kunnen geven over de lijst en een peiling over de personele invulling van de (eventuele) wethoudersposten.

Daarnaast zullen op dit adres uiteraard regelmatig nieuwsberichten verschijnen over de campagne en andere initiatieven van de PvdA Amsterdam, kunnen de meest recente artikelen in de pers over de Amsterdamse PvdA worden bekeken, is er algemene informatie te vinden over de lokale partij-organisatie en kunnen via links de sites van deAmsterdamse afdelingen en andere relevante organisaties worden bezocht.

De nieuwe site is kortom interessant voor niet alleen de leden van de PvdA Amsterdam, maar ook voor potentiële PvdA-kiezers, de pers en andere geïnteresseerden.