Vopak NV

Vopak:

· Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
· Verwachting dat nettowinst 2001 die van vorig jaar benadert
Rotterdam, 9 november 2001

Conform een eerdere aankondiging van 6 juli j.l. heeft de Raad van Commissarissen van Koninklijke Vopak N.V., na de heden, 9 november 2001, te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, het voornemen de heer Gary Pruitt te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Vopak N.V.

Met de verdere verzwakking van de wereld economie verwacht Vopak nu een nettowinst voor afschrijving goodwill en voor buitengewoon resultaat te behalen van circa Euro 160 miljoen of enigszins lager, ervan uitgaande dat de economische omstandigheden en marktsituatie niet verder verslechteren.

Profiel Vopak
Als marktleider biedt Vopak over de hele wereld logistieke en distributiediensten aan de chemische en olie-industrie en aan eindgebruikers van chemicaliën. De organisatie beschikt over een wereldwijd logistiek netwerk van tankopslag bedrijven, tankers en tankcontainers en een Noord - Amerikaans en Europees netwerk van distributiecentra. Vopak: de schakel tussen producent en eindgebruiker van chemicaliën en olieproducten.

Voor nadere informatie:
Koninklijke Vopak N.V.

Corporate Communication
Michiel van Ravenstein
Tel. : 010 4002777

Investor Relations:
Bart van Dam
Tel. : 010 4002716

E-mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com