Politiebericht Cuijk 9-11-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

WAPENS EN DRUGS INBESLAGGENOMEN BIJ HUISZOEKINGEN

De politie Land van Cuijk heeft donderdagavond bij diverse huiszoekingen drugs en wapens inbeslaggenomen. 3 inwoners van Cuijk zijn als verdachte aangehouden. De huiszoekingen zijn verricht in woningen in Cuijk centrum en Heeswijkse Kampen.

Donderdagavond zijn onder leiding van een Rechter Commissaris op 5 plaatsen tegelijkertijd huiszoekingen verricht. Tijdens de actie zijn drie mannen, 21, 31 en 32 jaar oud, aangehou-den. In de woningen trof de politie 1 vuurwapen, munitie, geld en drugs waaronder vermoe-delijk enkele honderden pillen xtc, ongeveer 3 kg. hash en enkele tientallen grammen cocai-ne aan. In een van de woningen is een hennepkwekerij aangetroffen met 50 planten die ont-manteld is. Alles is inbeslaggenomen In de zesde woning trof de politie drie vuurwapens aan. Ook deze zijn inbeslaggenomen. De verdachten zijn allen ingesloten voor verhoor. Zij worden maandag voorgeleid voor de officier van justitie in Den Bosch.

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Vanmorgen zijn bij een aanrijding op de kruising Graafseweg Kanariestraat in Mill twee automobilisten gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 56-jarige autobestuurder uit Vinkel achterop een auto reed die bestuurd werd door een 45-jarige inwoonster van Mill. De vrouw stond nagenoeg stil omdat zij linksaf wilde slaan. Beide bestuurders raakten gewond en zijn met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De man naar Boxmeer en de Mill-se naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.