Politiebericht Eindhoven e.o. 9-11-2001
2ePersberichtvrijdag9november2001

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal van een auto
Vrijdagmorgen tussen 3.30 en 4.00 uur is vanaf de Europalaan een bruine personenauto, Opel Corsa, kenteken HN-VG-71, gestolen.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Vrijdagmiddag rond 13.25 uur is op het 18 Septemberplein een 16-jarige bromfietser uit Eindhoven aangehouden. De jongen reed daar zonder helm. Bij controle bleek de bromfiets in Maastricht gestolen te zijn. De jongen is voor verhoor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau

Helmond: Verdachte aangehouden
Vrijdagmorgen rond 11.55 uur is in het belastingkantoor aan het Stationsplein een 25-jarige man uit Polen aangehouden. Hij probeerde daar met een vals reisdocument een sofi-nummer te verkrijgen. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Vrijdagmiddag om 14.05 uur is op de Engelseweg een 23-jarige vrouw uit Helmond aange-houden. Zij had daar een paar steunen, ter waarde van fl. 21,50, weggenomen zonder deze af te rekenen. Verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Zij kreeg een boete van fl. 250,- opgelegd.

Waalre: Diefstal portemonnee
Vrijdagmorgen tussen 9.30 en 10.15 uur is van een 55-jarige vrouw uit Waalre haar porte-monnee gestolen. Zij was aan het winkelen op het Hof. Toen ze wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar handtas verdwenen was. In haar tas zaten enkele creditcards, persoonsbescheiden en geld.

Mierlo: Inbraak in een woning
Vrijdag tussen 6.50 en 12.15 uur is ingebroken in een woning aan de Burg. van Lokven-straat. Een raam is vernield. Uit de woning zijn een pc met toebehoren, een KTV, een videorecorder, een DVD-speler en een versterker gestolen.

Westelbeers: Diefstal uit een loods
Tussen donderdagmorgen 9.00 en vrijdagmorgen 8.15 uur zijn uit een loods aan de Sche-persweg twee zaagmachines, twee boormachines, een compressor en een trilmachine. Onbekend is hoe men de loods is binnengekomen.