Gemeente Gent

A c t u a l i s e r i n g a l a r m e n b e s t a n d (09/11/2001)

De Gentse politie vraagt dat iedereen die zijn woning, winkel, kantoor, clublokaal enz...beveiligt met een alarm, zich kenbaar maakt. Het gaat hier niet om alarmen die geplaatst zijn in openbare gebouwen en/of diensten. De politie wil door deze actie een duidelijk beeld krijgen van de alarminstallaties die momenteel in het Gentse gebruikt worden.

Belangrijk hierbij is dat u de politie vertelt om welk soort alarm het gaat (stil/luid/visueel, andere...) en wie de te verwittigen persoon is wanneer er een alarm binnenkomt in de politiecentrale. Deze gegevens, die uiteraard met de meeste discretie zullen behandeld worden, zijn belangrijk voor een efficiënt optreden door de politie bij noodgevallen.

Opgelet:

Alle aangiftes van voor 1 oktober 2001 worden vanaf 15 januari 2002 als onbestaande beschouwd. Het is dus uitermate belangrijk dat u een (nieuwe) aangifte doet.

Praktisch

U kunt de gevraagde informatie overmaken aan Marnix Janssens, commissaris van de politie, Transmissiecentrum Politie Gent, Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent. Ook in het dichtstbijgelegen politiecommissariaat kunt u terecht. Formulieren om de gegevens in te vullen vindt u in alle wijkcommissariaten. U moet aangifte doen voor 31 december.

Informatie

Politie, Transmissiecentrum, Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent, tel. (09)266 61 11, fax (09)266 60 04, e-mail stafdienst.politie@gent.be

Bevoegd

de heer Frank Beke, burgemeester.