AutoRai

9-11-2001

Veilig de winter door met Nissan Winterklaar inspectie

Een auto heeft het tijdens de wintermaanden extra te verduren. Om ervoor te zorgen dat elke Nissan rijder veilig en wel de winter doorkomt, voeren Nissan-dealers de Winter-Klaar Inspectie uit.

Voor slechts 53,99 (Euro 24,50) kijkt de Nissan technicus de auto minutieus na. Na de inspectie ontvangt elke rijder bovendien een Winter Mobiliteitspas of een Mobiliteitspas (Plus) en tien Winter Voordeelcheques.

De Nissan-technicus controleert de auto op de volgende essentiële punten: accu, koelsysteem, verlichting, wisserbladen, verwarming, ventilatie, banden, v-snaren, schokdempers, remmen, koppeling, uitlaat en vloeistoffen. Dit zijn onderdelen die tijdens de wintermaanden in topconditie moeten verkeren.

Gratis Mobiliteitspas

Mocht er onverhoopt tóch iets gebeuren met de auto, dan staat Nissan altijd klaar om snelle, professionele hulp te verlenen. Bij de inspectie is namelijk ook de Winter Mobiliteitspas inbegrepen, die is bestemd voor Nissan- en Datsun-rijders. Deze geeft tot 31 maart 2002 recht op 24-uurs Nissan Alarm Service in Nederland én de rest van Europa. Hiermee staat Nissan zijn rijders bij op elk moment van de dag, waar dan ook. En 150,- vergoeding van het eigen risico van de verzekering of 150,- korting bij voorruitvervanging en gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, uitgevoerd door de Nissan dealer.

Langer geldig

Wie de Nissan Winter-Klaar Inspectie combineert met een onderhoudsbeurt en een APK, ontvangt naar keuze de Nissan Mobiliteitspas (Plus). Deze biedt dezelfde voordelen als de Winter Mobiliteitspas, maar heeft een geldigheidsduur van 15 maanden. De Nissan Mobiliteitspas Plus heeft daarnaast een betaal- en kredietfunctie.

Voordeel

Eveneens bij de Winter-Klaar Inspectie inbegrepen zijn tien Winter Voordeelcheques. Deze bieden honderden guldens voordeel op praktische accessoires als dakkoffers, sneeuwkettingen, winterbanden, brandblussers, navigatiesystemen en ruitenwisserbladen.

Nissan rijders kunnen bij elke Nissan-dealer een Winter-Klaar Inspectie uit laten voeren. De actie loopt van 12 november 2001 tot en met 2 februari 2002.