Politiebericht vENLO 9-11-2001
Mediaberichten 9 november (15.15 uur)

VENRAY Verdachte aangehouden
VENRAY De politie van Venray heeft vanmorgen een 34-jarige inwoner van Venray aangehouden op de Stationsweg in zijn woonplaats. De man wordt ervan verdacht de afgelopen 2 weken minderjarige meisjes te hebben lastig gevallen op en baij de Stationsweg. Na enkele concrete meldingen besloot de politie om vanmorgen een onderzoek in te stellen en zag een man zich verdacht ophouden die voldeed aan het opgegeven signalement. De man werd door de agenten voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

VLODROP Verkeersgewonden
VLODROP Bij een botsing tussen twee autos zijn vanmiddag rond 12.20 uur drie personen gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de Herkenbosserweg en werd veroorzaakt door een 39-jarige automobiliste uit het Duitse Wassenberg. Zij kwam door onbekende oorzaak terecht op de rijstrook voor tegemoetkomend verkeer en botste tegen een busje. Daarin zaten twee Polen in de leeftijd van 36 en 45 jaar. De Duitse en de beide Poolse mannen werden allen met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er eerst sprake zou zijn van een beknelling kwam de brandweer ook ter plaatse.

ROERMOND Beroving
ROERMOND Een 27-jarige werknemer van een bedrijf uit Breda werd vanmorgen rond 09.15 uur op de Pastoor van Oppenstraat door een onbekende man van een tas met geld beroofd. De buit bestaat uit enkele duizenden guldens die bestemd waren om bij een bank te storten. Het slachtoffer werd plotseling vanachteren geslagen en kreeg hierbij een slag in zijn gezicht. Hierbij zag de verdachte kans om de tas te grijpen en vluchtte hierna te voet weg. Het slachtoffer liep licht letsel op aan zijn gezicht. De politie stelt een nader onderzoek in en zoekt eventuele getuigen van deze beroving, telefoon: 0900 8844 (30 ct/min).

VENLO Gezochte aangehouden
VENLO De politie heeft vanmorgen van de douane een 31-jarige man uit Lottum overgenomen die aan de grensovergang Europaweg was aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed. Nader onderzoek wees uit dat de man door diverse politiekorpsen in Nederland wordt gezocht in verband met oplichtingspraktijken. Hij werd ingesloten in een politiecel.