Microsoft aanwezig op COMDEX Fall 2001 in Las Vegas

Schiphol-Rijk, 9 november 2001 - Microsoft neemt ook dit jaar deel aan de COMDEX Fall in Las Vegas. Op 11 november opent Bill Gates net als voorgaande jaren de COMDEX met een keynote speech. Hij zal ingaan op het nieuwe digitale tijdperk en de centrale rol die software speelt binnen de ICT-industrie. Daarnaast zullen in zijn speech ook de Tablet PC en de Xbox aan bod komen. Na afloop van deze speech organiseert Microsoft een evenement rondom de Tablet PC en de partners op dit gebied.

De perskamer van Microsoft bevindt zich dit jaar in de Las Vegas Marriott Suites op de 17e etage. Hier kan pers direct van specialisten informatie krijgen over de volgende onderwerpen: Developer (Visual Studio .NET), .NET Enterprise Server, DMD (Microsoft Producer), Mobility, Microsoft Office XP, Tablet PC, Windows .NET Server, Great Plains, Windows XP, .NET FinancialAdvisor en Xbox.

Ook de Mobility Group van Microsoft is aanwezig op de Comdex. Op vrijdag 14 november organiseert deze divisie van Microsoft het COMDEX Pocket PC FAN FEST 2001, dat plaatsvindt op de bovenste etage van Bally's Hotel and Casino! Aanvang 19.00 uur. Voor meer info & registratie: www.microsoft.com/mobile/newsevents/events/comdex2001/fanfest.asp

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden met behulp van software, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.