Ingezonden persbericht

Persbericht

www.autobandenmarkt.nl van Delticom BV biedt consument aanzienlijk voordeel, efficiency en ruime keus bij de aankoop van nieuwe banden.

Groningen,09.11.2001 Automobilisten die een band nodig hebben kunnen voortaan goedkoop terecht bij de bandenonderneming Delticom B. V. uit Groningen. Op http://www.autobandenmarkt.nl verkoopt de jonge onderneming via zijn online-shop autobanden tussen de 20 en 50 procent beneden de adviesprijs. Consumenten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week kiezen uit een veelheid van merken en vele duizenden merktypen. Bovendien kan de consument direct de prijzen van de verschillende bandentypen vergelijken, zowel voor personenauto's als voor bestelauto's, MPV's, campers en caravans. De prijzen van Delticom zijn inclusief verzendkosten en btw.

De banden kunnen op elk gewenst adres afgeleverd worden, zowel aan huis als bij een garage in de buurt die de banden kan monteren. De koper heeft 30 dagen het recht de banden te retourneren.

Inmiddels hebben 1175 garages zich in de deelnemende landen als partner aangemeld. En dit aantal groeit wekelijks. GeĂŻnteresseerde garagebedrijven kunnen zich op http://www.autobandenmarkt.nl" kostenloos als montagepartner aanmelden.

Behalve voor het bestellen van de banden biedt http://www.autobandenmarkt.nl informatie over het hoe en wat van de autoband, het onderhoud, de opslag, wanneer de banden vervangen moeten worden, kortom, alles wat de consument zou moeten weten over de autoband, zowel de zomer- als de winterband.

Delticom B. V. is gevestigd in Groningen. Het bedrijf werd midden 2001 als dochter van Delti.com AG, Hannover/Duitsland, opgericht. De Duitse onderneming levert al sinds begin 2000 autobanden via internet en sinds 2001 in Oostenrijk , Zwitserland en Engeland. De verkoop aan consumenten bedroeg in 2000 over de 4 miljoen gulden en er werd winst gemaakt.

Directeur is Drs. Ing. Ruud Vink. Het betreft een Online-handel voor het totale aanbod aan banden voor personenauto's, off-road voertuigen en bestelauto's. Het levert informatie over banden en omvat een netwerk aan partners voor montage. (311 Woorden, 1.826 Tekens)

Kontakt:
Ruud Vink
Delticom B.V.
Noorderhaven 58-60, unit 3
9712 VM Groningen
Phone: +31 (0)50 / 313 38 02
Fax: +31 (0)50 / 313 15 76
eMail: info@delticom.nl