Politiebericht Boxtel 12-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

GLAASJE OP, Vught

Zondagmiddag is een 47-jarige man uit Utrecht bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van fl. 410,-. De controle vond plaats op de Rijksweg A2 onder Vught.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is een 35-jarige man uit Den Bosch bekeurd. De man was op de Brederodeweg met zijn auto over enkele betonblokken in de berm gereden. Daar-bij was zijn carter stuk gegaan, waardoor hij een oliespoor veroorzaakte van ongeveer 20 meter. Bij controle bleek, dat de man te veel had gedronken om een auto te mogen besturen. Ook bleek al eerder het rijbewijs van de man te zijn ingevorderd voor dezelfde overtreding. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In dezelfde nacht werd ook een 52-jarige man uit Boxtel bekeurd voor het rijden onder in-vloed. De man weigerde mee te werken aan de ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond op de Markt in Boxtel plaats.

INBRAAK WONING, Boxtel

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Parallelweg Noord in Boxtel. Men wist binnen te komen door een slaapkamerraam. Uit de Woning werden sieraden gestolen. De inbreker werd door de bewoner betrapte. Hij wist echter te ontkomen het betrof een man van ongeveer
1.60 meter lang en een groene jas.


INBRAAK BEDRIJF, Sint Oedenrode

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een bedrijf aan de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode. Een deur van het bedrijf werd opengebroken. Enkele beeldschermen en een printer werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel

Zondagavond is vanaf de Vendelhof in Boxtel een grijze Gilera Runner bromscooter gesto-len. De bromfiets, met een waarde van ongeveer fl. 2800,-, heeft als verzekeringsnummer BWF-293.