Ingezonden persbericht

NEDSTAT OPENT KANTOOR IN ANTWERPEN
Europese groei gaat onverminderd door

Diemen, 14 november 2001 - Na Frankfurt, Parijs en Londen heeft Nedstat in Antwerpen zijn vierde Europese kantoor geopend. Nedstat wil hiermee de dienstverlening aan de bestaande Belgische klanten verbeteren en makkelijker op de vraag van nieuwe klanten kunnen inspelen.

Bijna 500 Belgische ondernemingen en instellingen - waaronder Interbrew, Dexia, AXA Bank en Kinepolis - meten hun website al met een van de Nedstat diensten of producten. Daarnaast worden meer dan 40.000 Belgische homepages gemeten met de gratis Nedstat Basic.

Met de opening van het Belgische kantoor zet Nedstat een volgende stap in zijn Europese expansie. Michael Kinsbergen, CEO : "Met name in de afgelopen maanden laten al onze Europese kantoren een sterke groei in verkopen zien. Ook in België blijkt duidelijk een behoefte te zijn voor onze diensten en producten."

Het nieuwe Nedstat kantoor is gevestigd in de Antwerp Tower aan De Keyserlei in het centrum van Antwerpen.

Over Nedstat:

Nedstat is leverancier van diensten en producten voor het meten, rapporteren en analyseren van websitebezoek. Deze stellen u in staat het rendement van uw on-line communicatie en business te optimaliseren. Nedstat is in 1996 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler. Nedstat telt 85 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.