PERSBERICHT - 25 SEPTEMBER 2001

Toeristische pr-bureaus bundelen krachten voor nieuwe mediaworkshop

`Travel Pressentation' nieuwe bijeenkomst voor reisjournalisten

Onder de naam `Travel Pressentation' organiseren de PR-bureaus Mieke Bosman PR & Communicatie, Baltus Communications, Van Dantzig & Lichtenveldt, USP PR & Communicatie, Wieco ImPRove Communication en het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel op donderdag 15 november van 09.30 t/m 14.00 uur in Amsterdam een informatieve `one-stop-shopping' bijeenkomst voor de pers.

De deelnemende opdrachtgevers van de pr-bureaus presenteren zich tijdens de mediaworkshops aan eigen tafels met nieuws, noviteiten, geplande persreizen en brochures voor het seizoen 2002. Een scala aan toeristische organisaties is aanwezig, waaronder hotelketens, verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, vakantiegebieden enzovoorts. `Travel Pressentation' vindt plaats in de nieuwe Passengers Terminal Amsterdam aan de Oostelijke Handelskade, vlakbij het Centraal Station.

Gemak

De pr-bureaus en het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel hebben tot dit samenwerkingsverband besloten, omdat uit onderzoek blijkt dat de pers een mediaworkshop waardeert vanwege het gemak om in een kort tijdsbestek veel nieuws en noviteiten te vergaren.

Daarnaast stellen journalisten en redacties het in verband met hun langetermijnplanning op prijs om bijtijds op de hoogte gebracht te worden van nieuwe arrangementen, plannen, ontwikkelingen, producten voor het volgend toeristisch seizoen.

Om voor de pers maximale efficiency na te streven is Travel Pressentation gepland op donderdagmorgen 15 november, zodat bezoekers na een afsluitende informele lunch direct door kunnen naar de ANTOR persworkshop die vanaf 14.00 uur ook in Amsterdam wordt georganiseerd. Het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel is geen lid meer van ANTOR en heeft zich daarom aangesloten bij Travel Pressentation.

In oktober volgt de officiële uitnodiging met deelnemerslijst.