Gemeente Deventer

Poepplattegrond voor Lettele

Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar vergadering van 23 oktober de poepplattegrond voor Lettele vastgesteld. De conceptplattegrond heeft van 3 mei tot 15 juni voor inspraak ter inzage gelegen. Deze inspraakperiode is gepubliceerd in de Stadskrant van 3 mei 2001. Hierop zijn geen reacties binnengekomen. De poepplattegrond voor Lettele is dan ook niet gewijzigd. De ligging van de twee poeproutes en de twee poepbakken is weergegeven op onderstaand kaartje.

Het vaststellen van de poepplattegrond is een besluit van algemene strekking; het richt zich tot alle inwoners. Op basis van de Algemene wet bestuursrecht is dan ook bezwaar mogelijk. De bezwaartermijn is zes weken vanaf vandaag (19 november 2001).

U kunt uw bezwaar schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. U kunt het besluit en de poepplattegrond inzien in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Burseplein 20 en op de locatie Koningin Wilhelminalaan 13, Schalkhaar.

Zodra de poepplattegrond definitief is, worden de poeproutes aangegeven met paaltjes met een blauwe kop en de poepbakken geplaatst.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met P. Brokke van de sector Stads-en Dorpsbeheer,telefoon 693143.