C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 15 november 2001

C/TAC-ALIGN BREIDT DIENSTVERLENING SAP-BEHEER VERDER UIT Lancering nieuwe dienst SAPssessment gericht op auditing beheer organisatie

ICT-dienstverlener C/TAC-Align breidt haar dienstverlening op het gebied van SAP-beheer verder uit met de lancering van de nieuwe dienst SAPssessment. Met SAPssessment richt C/TAC-Align zich op het analyseren en verbeteren van het beheer van SAP-systemen en de beheer-organisatie van klanten. C/TAC-Align neemt in Nederland een vooraanstaande positie in op het gebied van SAP-beheer en bevestigt met deze nieuwe dienst haar leidende rol vanuit het brede aanbod van SAP-beheer diensten.

Het beheren van informatiesystemen in het algemeen vergt veel van organisaties. Beheer-kosten maken een substantieel deel uit van de totale ICT-kosten. Deze beheer-kosten zitten in mensen, infrastructuur, processen en procedures. Het beheren van SAP-systemen vormt hierop geen uitzondering. C/TAC-Align heeft veel expertise in huis en veel ervaring met SAP-beheer. Met de nieuwe dienst SAPssessment wil C/TAC-Align klanten helpen bij verbetering van de beheerorganisatie en de te beheren SAP-systemen. Vanuit de brede ervaring is C/TAC-Align in staat de beheer-organisatie en de SAP-systemen uitgebreid te analyseren en verbeteringen voor te stellen. Samen met de klant richt C/TAC-Align zich op een directe implementatie van deze verbeteringen. Voor Pieter Meeuwis, binnen C/TAC-Align verantwoordelijk voor de business-unit Beheer, is deze dienst een belangrijke uitbreiding op het aanbod: "Met deze dienst zijn we in staat om onze klanten nog meer te bieden op het gebied van SAP-beheer en kunnen we onze goede positie in de markt verder uitbouwen. We kunnen hiermee onze bestaande klanten meer bieden en daarnaast kunnen we hiermee nieuwe klanten interesseren."

Profiel C/TAC-Align
C/TAC-Align richt zich op business-consulting, technology integration, alsmede op het beheren en hosten van informatiesystemen. De business unit Consulting van C/TAC-Align helpt haar klanten bij strategievraagstukken, proces- en organisatieverandering, het managen van complexe veranderings- en ICT-projecten en het organisatorisch inbedden en implementeren van geïntegreerde bedrijfs informatie systemen. De business unit Integration Technology van C/TAC-Align stelt hoogwaardige technologie- en integratieskills ten dienste van haar klanten en is betrokken bij systeemintegratieprojecten.
De business unit Application Hosting en Beheer van C/TAC-Align kan haar klanten ondersteuning bieden bij het beheren en hosten van geïntegreerde bedrijfssystemen (met name SAP).
C/TAC-Align spreekt graag vooraf een resultaat af met haar klanten en wil dit resultaat bij voorkeur samen met haar klanten op een projectmatige manier bereiken.
C/TAC-Align heeft ervaring in veel marktsectoren, zoals in de industrie, handel, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening. In 2000 realiseerde de onderneming een omzet van EUR 24,2 miljoen. C/TAC-Align is gevestigd in Nederland ('s-Hertogenbosch en Hoofddorp) en in Spanje (Madrid). C/TAC-Align is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam.