Gemeente Etten-Leur

Productie Zweedse ergonomische bureaustoelen nu in Etten-Leur

Het Zweedse bedrijf RH Form (producent van ergonomische bureaustoelen) heeft in Etten-Leur een vestiging geopend. RH Form is Europees marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van smaakvolle ergonomische kantoorstoelen. De Nederlandse markt werd tot heden bediend via een importeur. Het realiseren van een eigen vestiging stelt het bedrijf in staat een betere service en ondersteuning aan haar klanten te bieden. Het bedrijf is inmiddels gevestigd in een bestaand pand aan de Guldenweg 17 en heeft acht medewerkers in dienst.

Directeur van de Nederlandse vestiging, de heer A.M.C. Mampaey, verklaart de keuze voor Etten-Leur door te wijzen op de logistiek gunstige positie van deze gemeente, centraal gelegen in zuid-west Nederland met goede bereikbaarheid naar alle richtingen. Daarnaast passen de sfeer en uitstraling van Etten-Leur uitstekend bij de omgeving die men in Zweden gewend is. Ook de medewerking van de gemeente Etten-Leur vóór het besluit tot vestiging en erna bij het oplossen van praktische zaken heeft positieve invloed gehad. RH Form staat voor Zweedse degelijkheid en een goed onderbouwd ergonomisch concept. RH gaat uit van de mens en heeft een zitoplossing voor ieder individu, ongeacht de werkplek. Doordat de productie van de stoelen nu in Nederland plaatsvindt en het vervoer in eigen beheer is, kan RH de levertijd terugbrengen tot 1 à 2 weken.
RH Form heeft reeds vestigingen in Londen, Parijs, Kopenhagen en Oslo. Etten-Leur is de nieuwste locatie; van hieruit kunnen in de toekomst ook België, Luxemburg en het Duitse Ruhrgebied worden bediend.
Op vrijdag 16 november a.s. wordt door burgemeester J.A.M. van Agt de officiële opening verricht van de nieuwe vestiging in Etten-Leur.