DE NIEUWE TOUROPERATOR

Eén keer bezoeken is direct boeken!

Het heeft even geduurd maar er is nu eindelijk een website met toeristisch producten waarbij één keer bezoeken, direct boeken is! Nederlandse hotelaccommodatie reserveren uit de meest actuele beschikbaarheid is nu mogelijk dankzij www.picotel.nl . De consument heeft hierdoor niet meer te maken met 'sorry, de accommodatie is vol!' of met 'deze accommodatie is op aanvraag, wij zullen u zo snel mogelijk berichten'. Nee, bij Picotel wordt alleen de accommodatie getoond, die ook daadwerkelijk beschikbaar is en deze accommodatie kan dan ook direct geboekt worden.

Zoeken is eenvoudig en snel. De internetter voert zijn/haar eisen en wensen in, selecteert het land, regio of plaats en binnen enkele seconden staat alle accommodatie op het scherm, die aan deze eisen voldoet.

Via deze website kunnen ook arrangementen, excursies/tickets en entrees in Nederland gereserveerd worden, alles volgens het principe één keer bezoeken is direct boeken. Zelfs op de dag van aankomst kunnen er nog boekingen gemaakt worden.

De organisatie die achter de website www.picotel.nl staat, is De Nieuwe Touroperator(DNT). DNT is een moderne reisorganisatie, die zich onder andere richt op de verkoop van hotelaccommodatie en arrangementen via niet traditionele boekingskanalen. Onder de handelsnamen Picotel, Look & Book en WilWelWeg heeft DNT een geavanceerd reserveringssysteem ontwikkeld, dat de mogelijkheid biedt om zowel last-minute hotelreserveringen, als boekingen op langere termijn te verwerken. De oprichters hebben met hun ruime kennis van de reisindustrie en het hotelwezen een platform weten te ontwikkelen, waarvan enerzijds de hotels en andere leveranciers van toeristische producten en anderzijds de consument veel profijt zullen hebben.