Symposium 'Parttime Opleiding na het Artsexamen'

12 september 2001

Het symposium vindt plaats op zaterdag 17 november 2001 en heeft als doel studenten, co-assistenten, arts-assistenten (agnio's en agio's) en artsen te informeren over de mogelijkheden om part-time opgeleid te worden. Een gezamenlijk initiatief van het KNMG-studentenplatform en de commissie START van de vnVa (Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke artsen.

Tijdens het symposium is ruimte voor discussie over de knelpunten bij het realiseren van een parttime opleiding. De uitslag van een enquête wordt gepresenteerd die gehouden is onder een aantal opleiders om te inventariseren wat hun attitude is ten aanzien van een part-time opleiding en de mogelijkheden die zij hiervoor bieden binnen hun vakgebied.

Tijdens het symposium spreken diverse ervaringsdeskundigen, waaronder Prof. Dr. J.J. de Lange (voorzitter Centraal College Medisch Specialisten) en Mr. A.W.J.M. Van Bolderen (directeur LAD). De discussie wordt geleid door de voorzitter van de vnVa èn het KNMG-district Amsterdam, mw. Dr. I. Hellemans (cardioloog).

Locatie, tijd en kosten
Het symposium vindt plaats in het Utrecht Medisch Centrum in Utrecht, van 13.00 - 17.00 uur. Toegangsprijs: fl. 10,00 (EUR 4,54) voor leden van de KNMG en/of vnVa. Niet-leden betalen fl. 15,00 (EUR 6,81).

Aanmeldingen en/of meer informatie?
bij Rhodé van Leeuwen, e-mail: rhodevanleeuwen@hotmail.com

Contactpersoon KNMG Studentenzaken:
Gerlinde Holweg, e-mail g.holweg@fed,knmg.nl of telefonisch: 030 -28 23 807.