Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeentebestuur bezoekt de Kruiskamp

wo 24 oktober 2001

Onder het motto: "Begrip, verdraagzaamheid en samenwerking" brengt de gemeente op zaterdag 17 november aanstaande van 10.00 tot 14.00 uur een wijkbezoek aan De Kruiskamp. Naast de burgemeester en een aantal wethouders, raadsleden en ambtenaren zullen ook vertegenwoordigers van allerlei, in de wijk werkzame organisaties en instellingen, aanwezig zijn.

Het wijkbezoek start in de dependance van de Rietlandenschool aan de Anthony Fokkerstraat 1a (hoek Kooikersweg). Van daaruit trekken de deelnemers te voet door de wijk waarbij zij de volgende route volgen: Anthony Fokkerstraat Kooikersweg (tot aan winkelcentrum) Beatrixpark Adriaan Blankertsingel Pieter Florisstraat Witte de Withstraat Karel Doormanstraat Admiraliteitslaan Churchilllaan Van der Hoopstraat Anthony Fokkerstraat Jan Olieslagersstraat Helftheuvel.

De wandeltocht eindigt om 12.00 uur in het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel aan de Helftheuvelpassage 115. Na een lunch vindt hier onder leiding van P. Nouws, directeur van basisschool Mgr. Bekkers, een openbare discussie plaats over allerlei thema's die te maken (kunnen) hebben met het wonen, leven en werken in De Kruiskamp. Het wijkbezoek wordt om 14.00 uur afgesloten.

Iedereen die in gesprek wil komen met de bestuurders en wensen of suggesties voor de wijk kenbaar wil maken, wordt van harte uitgenodigd aan de wandeling en/of de discussie in De Helftheuvel deel te nemen. Voor eventuele vragen over het wijkbezoek zelf kunt u contact opnemen met H. Aarts, van de afdeling Bestuursondersteuning, tel. (073) 615 53 88, E-mail
haar@s-hertogenbosch.nl of met T. van Litsenburg, voorzitter van de wijkraad West, tel. (073) 621 06 83.

Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom in de dependance van de Rietlandenschool aan de Anthony Fokkerstraat 1a (hoek Kooikersweg). Wij zien u graag op zaterdag 17 november.

---