TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-11-2001

Televisie
TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG
Uitzending zondag 18 november
Nederland 2 - 22.49 uur

MAX HUIBERTS EN BARRY VAN GALEN BIJ JACK VAN GELDER

In deze uitzending van TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG zijn Max Huiberts en Barry van Galen van AZ te gast in de huiskamer van Jack van Gelder. Dit tweetal kent elkaar door en door, want Huiberts en Van Galen spelen alweer voor het vijfde seizoen samen bij de Alkmaarse club. Eerder speelden ze ook al een aantal seizoenen samen bij Roda JC. Het zijn kleurrijke spelers die behalve om hun voetballende capaciteiten ook bekend staan om het feit dat ze in het veld allesbehalve lieverdjes zijn. Zondag zullen ze ook buiten het veld hun mondje moeten roeren.

Verder in TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG de koppeling van clubs en omroepen. Zoals Feyenoord TV, Heerenveen TV, NAC TV en AZ TV. Maar dan is er ook nog FC TV, een koppeling van FC Twente en TV Oost. Voetballer Jan van Halst staat onder contract bij Ajax, maar speelt geen wedstrijden. Daardoor heeft hij tijd om werkzaamheden te verrichten voor FC TV, als presentator en interviewer. Dat Ajacied Van Halst in beeld kwam bij TV Oost en FC Twente is niet zo vreemd. Hij speelde namelijk negen seizoenen bij FC Twente voordat hij de overstap maakte naar Amsterdam. TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG volgt hem een dagje tijdens zijn werkzaamheden voor FC TV, waarbij hij onder meer een interview heeft met de trainer van FC Twente John van 't Schip.

Uiteraard zijn er ook samenvattingen te zien van de belangrijkste wedstrijden in de Eredivisie dit weekend. Onder meer: Feyenoord - Vitesse, Ajax - NAC en PSV - NEC.