Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 5 september 2001

Aanmelden vóór 28 september
HULDIGING SPORTKAMPIOENEN

De huldiging van sportkampioenen vindt dit jaar plaats op maandag 19 november aanstaande in het gemeentehuis aan de Hofstraat. Kampioenen ontvangen dan de sportpenning met de bijbehorende oorkonde van de gemeente Geldrop. Alle sportverenigingen in de gemeente hebben inmiddels een formulier ontvangen, waarmee zij kampioenen of kampioensteams kunnen aanmelden, die voor de huldiging in aanmerking komen.

Als u kampioen bent geworden buiten verenigingsverband en als u meent voor de huldiging in aanmerking te komen, kunt u zich aanmelden bij de afdeling Welzijn, Onderwijs en Sport van de gemeente, via telefoonnummer 2893886.
Zowel sportverenigingen als kampioenen buiten verenigingsverband, moeten vóór 28 september aanstaande het eerste gedeelte van het aanmeldingsformulier retourneren. Het tweede formulier moet u, voor akkoord ondertekend door de sportorganisatie waarbij u bent aangesloten, uiterlijk vóór 12 oktober aanstaande hebben ingezonden. U kunt de formulieren sturen naar de afdeling Welzijn, Onderwijs en Sport, ter attentie van mevrouw M. Hoeks, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

MEER INFORMATIE
Naast het behalen van een kampioenschap, moet nog aan een aantal andere voorwaarden worden voldaan om in aanmerking te komen voor een sportpenning. Deze voorwaarden zijn opgenomen in de `Regeling huldiging sportkampioenen', die in overleg met de V.V.G.S. is opgesteld. Voor vragen hierover kunt u zich eveneens wenden tot de afdeling Welzijn, Onderwijs en Sport via telefoonnummer 2893886.