VOLUMIA

VOLUMIA! weer volop genomineerd.

De negenmanspopband Volumia! maakt weer kans op diverse bijzondere prijzen. Ten eerste is Volumia! genomineerd bij Top of the Pops, het populairste popmuziekprogramma op de televisie, in de categorie Top Act Nationaal 2001. Het is voor het eerst in het 37jarige Top of the Pops bestaan, dat deze publieksprijs in het leven geroepen is.
In het programma 'Willem Wever', heeft Volumia! een belangrijk item. Hier worden de jonge kijkers namelijk voorgelicht over het 'In-Ear-monitorsysteem' waar de band als eerste in Nederland mee gekomen is. Deze uitzending won afgelopen zondag bij Cinekids al de hoofdprijs. Nu is dit programma ook in New York voor een Emmy genomineerd. 19 november is de bekendmaking van de winnaars. Tevens is Volumia! genomineerd als 'Meest opzwepende live-act' voor een Rembrandt-Award, in combinatie met het tv-programma Neerlands Trots. Ook dit is een publieksprijs die door de kijker thuis bepaald wordt. Bekendmaking via RTL4 op 26 december.

Op 7 december verschijnt alweer de 3de singel van het met 'goud' bekroonde album Puur. De singel draagt de titel: 'Nog een keer'.


---
info: HP Nieskens

06-53445449


06 nov 01 14:45