Gemeente Bergen op Zoom


Planning verspreiding stickers afvalcontainers

Deel inwoners Halsteren en Lepelstraat ontvangt volgende week sticker

1639 huishoudens in Halsteren en Lepelstraat ontvangen begin volgende week hun duobaksticker. De overige huishoudens in Halsteren en Lepelstraat ontvingen al eerder hun duobakstickers. Alle huishoudens van Bergen op Zoom hebben tot 19 november 2001 de tijd om deze sticker op hun duobak of afvalcontainers te plakken. Na 19 november 2001 worden in Bergen op Zoom afvalcontainers en duobakken zonder sticker niet meer geleegd.

Inwoners van Halsteren en Lepelstraat die op 9 november 2001 nog geen duobaksticker hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met Saver NV telefoon: (0165) 59 77 77. De stickers worden dan binnen 5 werkdagen toegestuurd.

De stickers hebben twee doelen. Ten eerste is daar mee duidelijk van wie de aangeboden afvalcontainer of duobak is. Ten tweede zijn de stickers het bewijs dat er afvalstoffenheffing is betaald voor de aangeboden afvalcontainer of duobak.

Planning:

- Deze week (week 44) worden de laatste stickers voor Halsteren en Lepelstraat verzonden.

· Begin volgende week (week 45) ontvangen de inwoners van Halsteren en Lepelstraat hun stickers. Zij hebben dan tot 19 november 2001 de gelegenheid om de sticker op de duobak te plakken.
· In week 45 en 46 krijgen afvalcontainers zonder sticker in Bergen op Zoom (excl. Halsteren en Lepelstraat) een flyer onder de deksel met daarin een aandachtsvesting.

· In week 46 krijgen duobakken in Halsteren en Lepelstraat deze flyer onder de deksel

· Vanaf 19 november 2001 worden duobakken en afvalcontainers zonder sticker niet meer geleegd.