Mojo Concerts


* MUZIEK

Mimmo Siclari ed I Cantori di Malavita
De eerste voorstelling La Musica della Mafia speelt op 19 november in Parkstad Limburg Theaters te Heerlen. Wie deze voorstelling wil bijwonen kan kaarten reserveren via de kassa: 045-5716607

Zaterdag 17 november is Mimmo Siclari ed I Cantori di Malavita (vrij vertaald: Mimmo Siclari en de zangers van liederen over een slecht leven) te zien in KOPSPIJKERS. Zij spelen het prachtige nummer "I cunfirenti" uit het programma, en van de gelijknamige cd La Musica della Mafia. KOPSPIJKERS wordt uitgezonden bij de VARA op Nederland 3 vanaf 20.07 uur.

Donderdag 22 november speelt de Italiaanse Mimmo Siclari, samen met 'de zangers van liederen over een slecht leven' een lied van de cd La Musica della Mafia bij Barend en van Dorp. Barend & Van Dorp begint omstreeks 22.30 uur op RTL4.

Op zaterdag 24 november is Mimmo Siclari te beluisteren bij het radioprogramma Cappucino. Hij speelt hier, samen met zijn band, een nummer van de cd La Musica della Mafia. Cappucino wordt uitgezonden door de NRCV op Radio 2. De presentatie is in handen van Sjors Fröhlich.

Recensies van de cd La Musica della Mafia zijn te lezen op internet: http://www.mojotheater.nl/artiesten/productie.asp?prod=0433

Meer informatie: judith@mojotheater.nl

Mojo Theater b.v.
Afdeling Publiciteit
Tel. (0)15-2159415
Fax. (0)15-2130920
www.mojotheater.nl