Ingezonden persbericht

Flitsweb.com: internet zoals internet bedoeld is

LEIDSCHENDAM, 19-11-2001 -- Flitsweb.com, een nieuw communicatiebureau gespecialiseerd in internet. We zijn zeker niet een van de eersten, maar de manier van werken van Flitsweb.com kan wel vernieuwend worden genoemd. Flitsweb.com heeft haar productenportfolio gebaseerd op het zogenoemde 5 etages model. Elke etage staat voor een niveau waarin een bedrijf zich op internet gebied bevindt. Zo biedt Flitsweb.com internettoegang tot zware maatwerkapplicaties waarmee bedrijven hun voordeel kunnen doen. Internet zoals internet bedoeld is!

Internetcommunicatie: een geweldige groeimarkt

Uit recent onderzoek is gebleken dat maar liefst 73% van het Nederlandse bedrijfsleven geen website heeft. Dit betekent dus dat deze bedrijven in Nederland de voordelen van het internet mislopen. De belangrijkste redenen die deze bedrijven aangaven waren de beoogde kosten en de tijd die het project zou kosten. Flitsweb.com kan sneller en goedkoper werken door een vernieuwende manier van werken. Zelf gebruiken wij de voordelen van internet in onze aanpak, zo gebruiken wij onder andere een extranet voor de communicatie tussen Flitsweb.com en onze klanten. Dit versnelt de afhandeling van de projecten. En hoe sneller wij tijdens een project werken hoe goedkoper dit voor de klant is.

Instasite

Instasite is een gepersonaliseerde standaard website. Voor bedrijven die nog niet precies weten wat internet voor hun bedrijf kan betekenen is een Instasite ideaal. Instasites hebben altijd dezelfde basis, echter de opmaak wordt per bedrijf aangepast om een zo groot mogelijk rendement uit hun Instasite te halen. De Instasite heeft daardoor een zeer concurrerende prijs. Ideaal dus voor het midden en kleinbedrijf. Overigens heeft niet alleen de Instasite een zeer lage prijs, alle producten van Flitsweb.com zijn zeer scherp geprijsd.

Samenwerking

Wij schreeuwen niet van de daken dat wij alles zelf kunnen en dat wij zelf het wiel hebben uitgevonden. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden.



Ingezonden persbericht