Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Pieter van de Kerk tot Sales Manager Global Network Services

Amsterdam, 19 november 2001 - Pieter van de Kerk (39) is bij Unisys benoemd tot Sales Manager Unisys Global Network Services (GNS). In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van de Managed Network Services aan onder andere de Telecom- en Financiële sector, Industrie en de Overheid. Pieter van de Kerk is hiervoor onder andere werkzaam geweest als Sales Manager Network Integration Overheid bij Getronics en Manager Business Development bij EDS.

Unisys GNS
De voortgaande uitbreiding van verspreide netwerken in combinatie met de snelgroeiende behoefte aan een solide infrastructuur ter ondersteuning van e-business, stelt organisaties voor een groot aantal uitdagingen. Unisys GNS heeft de ervaring en deskundigheid voor het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van veilige, betrouwbare en schaalbare netwerken op mondiale basis en 24x7. De netwerkarchitecten van Unisys ontwerpen infrastructuren die robuust genoeg zijn om vandaag te voldoen aan de vereisten van morgen. De gecertificeerde technici installeren en beheren multivendor-oplossingen op praktisch elke locatie. Unisys e-@ction Remote System Management biedt centrale bewaking vanuit volledig bemande centra voor netwerk- en servermanagement.

Unisys
Unisys is een aanbieder van e-business-oplossingen. De medewerkers ondersteunen klanten in 100 landen bij de inzet van informatietechnologie om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de interneteconomie en uitdagingen het hoofd te bieden. De mensen van Unisys integreren en leveren oplossingen, services, platforms en netwerkinfrastructuren die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om succesvol zaken te doen in dit nieuwe tijdperk. Unisys biedt een compleet portfolio van e-@ction-oplossingen voor e-business, gebaseerd op haar expertise op het gebied van oplossingen voor verticale industrieën, netwerkservices, outsourcing, systeemintegratie en merkonafhankelijk onderhoud. Daarnaast levert Unisys enterprise-class servers en de gerelateerde technologieën. Unisys heeft voor haar oplossingen een focus op specifieke verticale marktsectoren, waaronder financiële services, transport, telecommunicatie, publishing en overheid.

Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Schiphol-Rijk. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: http://www.unisys.com of http://www.unisys.nl. Beleggersinformatie is te vinden op http://www.unisys.com/investor.

UNISYS
Erwin Zijlstra
Country Communications Manager Unisys Nederland
Tel: 020 - 526 78 47
Mob: 06 - 538 21 189
e-mail: erwin.zijlstra@nl.unisys.com