Ingezonden persbericht

VERITAS Software benoemt Raymond Korteknie tot Sales Director Benelux

Aandacht voor alle functionaliteiten van het volledige productportfolio

Amsterdam, 19 november 2001 - VERITAS Software Corporation (Nasdaq: VRTS), leverancier van softwareoplossingen voor databeschikbaarheid, heeft Raymond Korteknie (46) benoemd tot Sales Director Benelux. Korteknie is afkomstig van Portal Software, waar hij Country Manager was. Daarvóór was hij vijf jaar werkzaam bij Hewlett-Packard, waarvan de laatste drie jaar als Business Unit Manager Telecom. Hiervóór was hij 8 jaar Sales Manager binnen de Roccade groep.

Korteknie is in zijn nieuwe functie als Sales Director verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van VERITAS Software Corporation in de Benelux. Onder zijn leiding worden de oplossingen van het bedrijf in de markt uitgerold. Hierbij komen niet alleen de back-upfunctionaliteiten van de VERITAS-producten naar voren, maar wordt ook de expertise van VERITAS op het gebied van disaster recovery, replicatie en virtualisatie prominent naar buiten gebracht.

"Data vormt een bedrijfskritische factor van bedrijven", zegt Korteknie. "Naast medewerkers en hun kennis en expertise kan data worden beschouwd als het belangrijkste bedrijfsmiddel van een organisatie. De schade die het verlies van data als gevolg van bedrijfsschade in de meest brede zin dan wel storingen of diefstal met zich meebrengt, is vaak groter dan veel organisaties beseffen. Naast de bekende back-upfunctionaliteiten van de VERITAS-oplossingen wordt de nadruk gelegd op High Availablity- en storagesoftware en de hieraan gerelateerde diensten."

VERITAS Software Corporation
VERITAS Software is toonaangevend leverancier van hoogwaardige applicatieback-upmanagementsoftware. VERITAS levert softwareoplossingen aan top 500-bedrijven waarbinnen constant bedrijfskritische informatie voorhanden moet zijn. De producten van VERITAS zijn ontwikkeld om deze bedrijfskritische informatie te beschermen en te beheren. Meer informatie over VERITAS Software is te vinden op de web-site: http://www.veritas.com.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

VERITAS Software Benelux BV
Freek Hemminga
Telefoon: +31 (0)418 57 27 27
E-mail: freek.hemminga@veritas.com

Lammers van Toorenburg PR
Marenthe de Nijs
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: marenthe@lvtpr.nl