CARL ZEISS B.V.

Nieuwe visie op wintersporten: ProSnow(r) brillenglazen

19 november 2001 - Precies op tijd voor het nieuwe winterseizoen komt Zeiss met een glasproduct: ProSnow(r). Dit concept is speciaal ontwikkeld voor en door wintersporters. De gebruikte technieken zijn geschikt voor vrijwel elke oogcorrectie en Zeiss heeft bovendien het product standaard voorzien van alle denkbare extra's, zoals 100% Solar UV-bescherming, contrastverhoging door een 'Blueblocker', een kraswerende laag en een hoogwaardige ontspiegeling. Ideaal voor maximaal zicht op de piste. Want goed zien, betekent beter presteren. Om die reden is het ProSnow glas nu verkrijgbaar bij de kwaliteitsopticien.

Skiën doe je met je ogen
Mist, sneeuw of zon? Elk detail en sneeuwhobbeltje blijft zichtbaar, dankzij de blauwlichtdemping. En dat is van het grootste belang. Bij Zeiss zeggen ze dan ook: 'Skiën doe je met je ogen'. De meervoudige ontspiegeling en het lage gewicht zorgen voor een groot draagcomfort. De UV-filtering biedt een uitstekende bescherming. En de kraswerende laag en praktisch onbreekbare glazen garanderen een lange levensduur.

Onder alle omstandigheden goed zicht in een sneeuwomgeving is niet langer onmogelijk. Om dat doel te bereiken past Zeiss de allernieuwste hightech snufjes toe. Allereerst is er een optimale correctie gebaseerd op de oogfout en het gebruik. Multifocaal, bifocaal of monofocaal, elk type glas is bijzonder geschikt voor sportactiviteiten in de sneeuw. Daarnaast is een zeer natuurgetrouw en contrastrijk beeld noodzakelijk.

Bedrijfsprofiel Carl Zeiss B.V.
Zeiss is leverancier van o.a. optische producten zoals brillenglazen, medische instrumenten en microscopen. Ook levert Zeiss oogmeetapparatuur. De brillenglazen van Zeiss worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar bij kwaliteitsopticiens.

Het van oorsprong Duitse bedrijf bestaat inmiddels meer dan 150 jaar. Zeiss wordt gekenmerkt door topkwaliteit, innovatie, professionaliteit, veel knowhow en klantgerichtheid. De missie van het bedrijf is: Met Zeiss-producten de kwaliteit van het leven verhogen.


- - - - - - - - -