Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwe Web-Enabled Service-oplossing van BMC Software

GuardianAngel Monitoring Service verlaagt kosten van Service Providers

AMSTERDAM -- 19 november 2001 ---- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, introduceert GuardianAngelâ"¢, de tweede abonnementsservice van BMC Software. Guardian Angel stelt Service Providers in staat - via een hosted service - de service kwaliteit van al hun klanten, waar ook ter wereld, te monitoren. Het nieuwe product biedt servicemonitoring van de server-, netwerk- en applicatie-infrastructuur van de klant op abonnementsbasis, waardoor de bedrijfskosten van de Service Provider sterk worden verlaagd. De missie van BMC Software - Assuring Business Availability® - helpt Service Providers bij het garanderen van de voortdurende optimale en betrouwbare functionering van de applicaties van hun klanten.

GuardianAngel is een nieuwe web-enabled monitoringservice die speciaal is ontwikkeld voor Service Provider-partners. Het product biedt rapportages aan de eindgebruiker over de monitoringdiensten die worden geleverd door hun Service Provider, waarbij de Service Provider gelijktijdig het overzicht over alle klanten kan bewaren. Een ander essentieel aspect van GuardianAngel is de mogelijkheid voor Service Providers om een 'self-provisioning' service model aan te bieden waarbij de eindgebruiker zelf zijn eigen beheereisen opstelt en configureert. Op deze manier kunnen Service Providers hogere service levels bieden bij lagere kosten. Deze self-provisioning oplossing is ook te integreren met BMC Software's PATROL® Enterprise Manager, waardoor een beheeroplossing ontstaat die volledig is afgestemd op Service Providers, die met deze krachtige combinatie hun omzet kunnen vergroten.

GuardianAngel is gecreëerd op basis van constante communicatie met Service Providers als onderdeel van het BMC Software Customer Advisory Council (CAC). Deze raad is gericht op het inspelen op de prioriteiten van klanten en het definiëren van de globale richting voor onderzoeks- en andere activiteiten op de Service Provider markt.
"Door het aanbieden van GuardianAngel op abonnementsbasis brengt BMC Software verandering in de manier waarop Service Providers zaken doen", vertelt Ronald de Jonge, Managing Director bij BMC Software. "We hebben veel inzicht in de Service Provider markt en werken binnen onze CAC- en Beta-programma's nauw samen met onze Service Provider partners. Hierdoor kunnen we garanderen dat we de oplossingen leveren die zij nodig hebben op het moment dat zij ze nodig hebben. Voor de eindgebruiker betekent dit een ongekend serviceniveau."

Powered by BMC Software
GuardianAngel levert technologie, prijsschema's en marketingprogramma's voor de Service Provider markt. Het 'Powered by BMC Software'-programma biedt een unieke combinatie van marketing, services en verkoopondersteuning, waardoor klanten kunnen vertrouwen in de mogelijkheden van hun Service Provider voor het bieden van een totale beheeroplossing. Daarnaast helpt dit programma Service Providers bij het demonstreren van hun productdifferentiatie aan de markt door middel van BMC Software's focus op 'Assuring Business Availability' via infrastructuur- en servicebeheer.

SiteAngel van BMC Software
BMC Software's SiteAngelâ"¢ is een webgebaseerde service waarmee ondernemingen de ervaringen van hun klanten op e-commerce-sites kunnen beheren - onafhankelijk van platform of browser - en is via het internet toegankelijk vanaf elke locatie. De schaalbare, Java-gebaseerde oplossing helpt ondernemingen bij het maximaliseren van hun return-on-investment (ROI) in e-business, door te garanderen dat transacties optimaal presteren. De metrische gegevens van SiteAngel zijn geïntegreerd met en toegankelijk via BMC Software's PATROL, waardoor de totale systeemprestaties inzichtelijk zijn voor de gebruiker. Meer informatie op: www.bmc.com/sps

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.

Voor redactionele informatie: 
BMC Software b.v.                   Influx PR 
Hanneke Oudshoorn               Marald Brons 
030 608 55 00                       055 366 30 34 
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com       PRInflux@cs.com 
###

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © 2001, BMC Software, Inc. All rights reserved.