Ingezonden persbericht

marketing.manager van update opnieuw in de CRM-prijzen

AMSTERDAM, 19-11-2001 -- LBS wint CRM Best Practise Award 2001. marketing.manager software oplossingen van update blijven successen opleveren. Klantoriëntatie, optimalisatie van processen, commerciële successen - dankzij hun uitzonderlijk succesvolle prestaties op deze gebieden werd Norddeutsche LandesBausparkasse (LBS) Berlin-Hannover uitverkoren voor de CRM Best Practise Award van dit jaar. LBS Nord behaalde met marketing.manager bijna twee maal zo veel punten als Villeroy&Boch dat tweede werd met hun SAP-oplossing. De CRM Best Practise Award wordt jaarlijks uitgereikt in Keulen tijdens het grootste CRM evenement in Europa, CRM Messe & Kongress. De prijs wordt toegekend aan bedrijven met de best ontwikkelde en meest succesvolle CRM-benadering

De selectie criteria die door een internationale jury gehanteerd werden, omvatten uitgangspositie, doel, strategie, implementatie en meetbaar succes.

LBS Nords prestatie verdient te meer een eervolle vermelding gezien de stagnerende en afnemende markt van 2000 en, tot op zekere hoogte, van vandaag. LBS Nord was in staat om de neergaande markt trend het hoofd te bieden. Het succes van LBS' CRM project wordt weerspiegeld in de toename in new business, alsmede de groei in het marktaandeel van 38% (1999) naar 43% (2001).

"Wanneer de koek kleiner wordt, is het met name belangrijk om een groter stuk te pakken. Zonder marketing.manager van update zouden we niet in staat geweest zijn om de instorting van de markt in 2001 het hoofd te bieden," legt Hans Kremer, marketing director bij LBS Nord, uit.

Gerhardt Schubert, CEO van update, is opgetogen over de Award en feliciteert LBS. "Het winnen van de Best Practise Award door Canon Oostenrijk, gebaseerd op onze marketing.manager software, vorig jaar en het succes van LBS Nord dit jaar, bewijst nog maar eens dat update de juiste oplossingen biedt, zelfs al beweren analisten dat 50-80% van alle CRM projecten op dit moment mislukken," aldus Schubert.

Eerder dit jaar won Remmers Bauchemie GmbH ook al de "CRM Innovator of the Year 2001 Award" met marketing.manager software van update.



Ingezonden persbericht