775d1b.gif

Dental Plaza introduceert mobiel Internet voor tandartsen

Uniek concept combineert toestel, netwerk en persoonlijke diensten afgestemd op tandartsen

Oegstgeest/Den Haag, 20 november 2001 Als een van de eerste organisaties in Nederland biedt Dental Plaza haar leden de mogelijkheid om gebruik te maken van een unieke all-in mobiele internetdienst. Deze nieuwe ontwikkeling is mogelijk dankzij GPRS, dat vanaf medio december door Libertel Vodafone grootschalig wordt uitgerold. Naast toestel (de Motorola Accompli 008) en het bijbehorend telefonieabonnement (Libertel Vodafone) krijgt de gebruiker ook de beschikking over een aantal extra gebruiksmogelijkheden en rechtstreekse koppelingen met informatiebronnen. Zo hebben Dental Plaza leden overal en altijd met één klik op het scherm toegang tot de faciliteiten van Dental Plaza. Voor deze dienst werkt Dental Plaza nauw samen met MChannels. Deze heeft de technologie voor de interface ontwikkeld en zorgt naast toegang tot Dental Plaza ook voor toegang tot de MChannels.TV portal (www.mchannels.tv )Deze portal bevat entertainment en informatie voor zowel werk als privé-doeleinden en kan eenvoudig door de gebruiker naar eigen wens worden aangepast. Door de samenwerking met MChannels kan Dental Plaza haar relaties dit zeer complete toestel bieden tegen een sterk gereduceerd tarief (60% onder de adviesprijs).

Gebruiksklaar en eenvoudig
De Dental Plaza mobiele telefoon wordt volledig gebruiksklaar afgeleverd, inclusief een persoonlijke gebruikstraining voor elke afnemer. Het toestel is volledig ingericht en geconfigureerd voor toegang tot, en gebruik van, een groot aantal nieuwe diensten. Naast standaardfaciliteiten als bellen, e-mail, agenda- en adresbeheer zijn de nieuwe toestellen ook toegerust voor GPRS. De via deze technologie verkregen toegang tot het Internet maakt het mogelijk snel en goedkoop e-mail te ontvangen en te verzenden en geeft rechtstreeks toegang tot faciliteiten op internet. Dental Plaza leden kunnen zo de informatie, communicatie en transactie diensten van Denta Plaza op hun mobiel krijgen, zoals het rechtstreeks bieden op de Dental Plaza veiling. Bovendien hebben ze direct toegang tot de andere kanalen binnen de MChannels portal waar op basis van de eigen wensen en interesses diensten worden geboden van andere A-merk leveranciers als Heineken, Bacardi, Beursonline, Wannahaves en Golfsite.nl. Voor de Dental Plaza-leden is al de eerste voorselectie qua aanbod al gedaan; alle aangesloten bedrijven en organisaties richten zich tot de doelgroep met het profiel: innovatief, early adopters, hoog belgedrag en afkomstig uit de hogere welstandsklassen en/of vrije beroepen.

Mobiele perfectie in de handpalm, de Motorola Accompli 008 Met de Accompli 008 combineert Motorola het allernieuwste op het gebied van persoonlijke communicatie met geavanceerde personal-organiser-functies. Een aparte handheld naast de mobiele telefoon is dus niet meer nodig: de Motorola Accompli 008 biedt een complete workforce in de palm van de hand. In de compacte uitklapbare huls van de Accompli 008, die doet denken aan de bekende compacte en moderne Motorola V, bevindt zich een touchscreen (60x98x28mm) met een groot aantal gebruiksklare opties. Telefoneren kan via het adressenbestand of via een numeriek touchmenu. Het gebruik van de vele schrijfopties, waaronder SMS, wordt verder vereenvoudigd door de mogelijkheid tot handgeschreven tekst via het principe van handschriftherkenning. De Motorola Accompli" 008 brengt het ultieme in techniek en design samen. De Motorola Accompli 008 kan gemakkelijk worden aangepast aan de individuele wensen en voorkeuren van de gebruiker. Dankzij de TrueSync software is het mogelijk om Java-applicaties als spelletjes, kalenders en andere Java enabled applicaties te downloaden en automatisch te synchroniseren met een desktop-PC of andere apparatuur.

Dental Plaza
Dental Plaza is het grootste tandheelkundige internet platform van Nederland. Ruim 90% van de Nederlandse tandheelkundige professionals zijn lid en meer dan 75 bedrijven, organisaties en verenigingen participeren aan Dental Plaza. Binnen het platform worden een scala aan vaktechnische informatie en communicatie diensten geboden en hebben leden directe bestelmogelijkheden binnen de online winkels van een grote verzameling leveranciers. Daarnaast presenteren fabrikanten uitgebreide productinformatie binnen Dental Plaza . Bijzonder aan Dental Plaza is de persoonlijke benadering; elke bezoeker kan de omgeving volledig instellen aan de hand van de eigen wensen en voorkeuren.. Ontwikkelaar en exploitant van Dental Plaza is InterEstate. Met de voor Dental Plaza ontwikkelde software heeft InterEstate inmiddels vergelijkbare doelgroep- en klantgerichte platforms ontwikkeld voor meerdere grote ondernemingen en overkoepelende organisaties. Meer informatie: www.dentalplaza.nl en www.interestate.com

MChannels
MChannels is een innovatieve organisatie die een in Nederland unieke service aanbiedt op basis van mobiel internet. Door gebruik te maken van een uniek channeling-concept maakt MChannels het bedrijven mogelijk efficiënter met hun consumenten te communiceren, terwijl tegelijkertijd de consument de door hem of haar gewenste informatie op een presenteerblaadje krijgt aangereikt. De toegevoegde waarde van MChannels ligt in het samenbrengen van één compleet aanbod: telefoon met PDA en internetverbinding, abonnement, eenvoudige gebruikersinterface, directe links naar A-merk site en MChannels portal. www.mchannels.tv