ENCHANTED B.V.

Zij aan Zij, beleeft een prachtige doorstart!!

Zij aan Zij, het enige landelijke magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen, beleeft een prachtige doorstart!!

Zij aan Zij, het enige blad voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België, gaat door! In september luidde Zij aan Zij nog de noodklok in verband met financiële problemen en in oktober verscheen zelfs een laatste uitgave met rouwadvertentie op de cover.

Dit veroorzaakte een lawine aan reacties in heel lesbisch Nederland, waaruit overduidelijk bleek dat er men er veel voor wilde doen om dit blad te laten blijven bestaan. De boodschap was duidelijk: Zij aanZij moest blijven. In een paar weken tijd groeide het abonneeaantal met ongeveer 15 %. Een percentage waar veel uitgevers jaloers op zouden zijn dus: Zij aan Zij gaat verder!!.

In 2002 worden de abonnees getrakteerd op een gedrukte én een online versie van Zij aan Zij.
De website (www.zijaanzij.nl) is in korte tijd volledig vernieuwd en wordt nu dagelijks geactualiseerd met het laatste nieuws, evenementen etc. Zij aan Zij is vanaf 17 november online te lezen. De abonnees ontvingen afgelopen week een brief met daarin een wachtwoord en loginnaam, waarmee men kan inloggen. Ben je nog geen abonnee, dan kun je voor vier weken een wachtwoord en loginnaam 'kopen' en vier weken lang de site bezoeken inclusief alle beveiligde gedeeltes.
Op de site zijn heel veel contact- en andere interactiemogelijkheden ingebouwd, daardoor zullen website en blad elkaar uitstekend aanvullen. Ook is er een onlineshop in het leven geroepen waar video's, boeken, c.d's, erotische en diverse andere artikelen (plastuit e.d.) te koop zijn. Binnenkort zal het assortiment flink worden uitgebreid. Vanaf 21 december 2001 kunnen alle abonnees na een korte adempauze weer iedere zes weken een gedrukte versie van Zij aan Zij in hun brievenbus verwachten. Ook is Zij aan Zij dan weer in de beter gesorteerde kiosk te koop.

Wie zich alsnog wil opgeven als abonnee is uitermate welkom. Mail naar abonnementen@zijaanzij.nl, fax naar (070) 398 86 35 of schrijf naar Zij aan Zij, Antwoordnummer 10288, 2280 WB te Rijswijk, een postzegel is niet nodig.


---