Provincie Zuid-Holland

21-11-2001
Werkzaamheden aan de N 207

In verband met asfalteringswerkzaamheden op het gedeelte van de provinciale weg N 207, tussen Alphen aan den Rijn (Eisenhouwerlaan) en Leimuiden, wordt de N 207 voor het verkeer rijdend in noordelijke richting vanaf de provinciale weg N 446 (Kruisweg) afgesloten. Voor dit verkeer wordt er een omleidingsroute ingesteld via de Kruisweg, richting Woubrugge en Hoogmade en vervolgens via de rijksweg A4. De werkzaamheden op het wegvak tussen de Eisenhouwerlaan en de Kruisweg worden in het verkeer uitgevoerd. Het verkeer dient hier rekening te houden met enige vertraging.

Verkeer vanaf de Vriezenweg met een bestemming in noordelijke richting wordt verwezen naar de W. v.d. Veldeweg in de richting Leimuiden.

Het verkeer in zuidelijke richting kan deels gebruik blijven maken van de hoofdrijbaan van de provinciale weg N207 en zal waar mogelijk worden verwezen naar de parallelweg. Ter plaatse van werkzaamheden zal dit verkeer met aangepaste snelheid het werkvak kunnen passeren.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden staan drie avonden en nachten gepland. Er wordt gewerkt tussen 20.00 uur en 06.00 uur. De werkzaamheden vangen aan op dinsdagavond 27 november en zullen naar verwachting, afhankelijk van de weersomstandigheden, op vrijdagochtend worden afgerond.