Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagochtend 22 november 2001
10:01 donderdag 22 november 2001

Ernest Zinsmeyer: 0591-662014/ 06-22662875

ASSEN
Verkeersongeval met letsel
Woensdagmiddag rond vijf uur is op de A28, ter hoogte van de afslag bij Assen-Noord, een 61-jarige automobiliste tegen een auto van een 56-jarige man gebotst. Beide komen uit deze plaats. Deze 56-jarige automobilist reed vervolgens weer tegen de auto van een 46-jarige plaatsgenoot. De ambulance en brandweer kwamen ter plaatste. Alleen van de linkerrijbaan kon nog gebruik worden gemaakt. Twee betrokkenen werden naar het WZA vervoerd, de een met buikklachten en de ander met nekklachten.

EMMEN
Verkeersongeval met letsel
Woensdagavond rond halfnegen ontstond een ongeval op de Rondweg. Een 38-jarige inwoner uit deze plaats verloor de macht over het stuur en belandde in de berm. Het slachtoffer is na het verwijderen van dak uit de auto gehaald. Even later is de man vervoerd naar het Scheperziekenhuis.

ZUIDLAREN
Rijden onder invloed
Woensdagnacht rond half een is aan de Artillerielaan een 34-jarige man uit deze plaats aangehouden. De automobilist deed een ademtest en blies daarbij 275 ug/l. Naar aanleiding van deze uitslag kreeg hij een boete van 410 gulden..

ASSEN
Tasjesroof
Woensdagavond is aan de Bremstraat vlak bij het biljartcentrum een 55-jarige vrouw al fietsende beroofd van haar tas. De dader rende rechts naast haar en pakte de tas uit haar mand, voor op de fiets. Daarna verdween hij via het voetpad tussen het biljartcentrum en de nieuwe appartementen in de richting van de Dotterbloemstraat. Het betreft een jongen van ongeveer 14 jaar, tenger postuur en ongeveer 1.60 m. Hij droeg een donkere sweater met capuchon.

ASSEN
Keukenbrand
Woensdagnacht rond kwart voor twee ontstond een keukenbrand in een huis aan de Rolderstraat. Een van de bewoners van het pand werd gebeld en zag tijdig de rookontwikkeling. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de zaak. Vermoedelijk was de oorzaak het niet uitzetten van het gasfornuis na schoonmaak. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe